U iščekivanju radosnih vesti iz Monte Karla: Dijana i Srđan Đoković odmaraju na Jadranu

U iščekivanju radosnih vesti iz Monte Karla: Dijana i Srđan Đoković odmaraju na Jadranu

Autor: | 12/08/2017

0


Dok se njihova jahta “odmara” u budvanskoj luci roditelji proslavljenog tenisera Novaka Đokovića opuštaju se na rivi u starom delu metropole crnogorskog turizma. Prava je retkost videti Srđana Đokovića i njegovu suprugu Dijanu van luksuznog broda usidrenog u marini, daleko od radoznalih pogleda, ali nekim njihovim prijateljima očigledno polazi za rukom da ih povremeno izmame na obalu.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/dijana-dokovic-bolje-je-biti-strog-roditelj-nego-pustiti-decu-da-rade-sta-zele/

To uspeva i kućnim ljubimcima, za koje je uglavnom zadužena gospođa Dijana. Dok se ona sa psima šetala Starim gradom Srđan je, ležerno obučen skriven u krošnjama jednog kafića, potražio osveženje. Kao svakog leta, Đokovići se odmaraju u "Porto Montenegru", gde imaju apartman i vez za jahtu, ali vole da plove po celom Jadranu, pa su se tako nakratko obreli i u Budvi.

Otac jednog od najboljih tenisera planete nije se pojavio na konferenciji za novinare na kojoj je Novak objavio da je završio sezonu, što je podgrejalo priče koje se u poslednje vreme često mogu čuti - da nisu baš u najboljim odnosima. Ni Srđanu, ni Dijani, a ni ostatku nacije nije svejedno što je Nole morao da se oprosti od mečeva do kraja godine s namerom da što bolje sanira povredu lakta koja se pokazala ozbiljnijom nego što se pretpostavljalo.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/objavio-kraj-sezone-novak-dokovic-bez-reketa-nekoliko-meseci/

Bez obzira na probleme, ovog leta porodicu očekuje veliko slavlje jer će im se pridružiti još jedan član. Novak i njegova supruga Jelena čekaju ćerku, tako da kratka pauza u karijeri, koliko god bila bolna, ima i lepšu stranu.

Snežana Ilić Nikola Tomić