Sonja Vuksanović distancirana od medijskih spekulacija i ne razmišlja o oproštaju

Sonja Vuksanović distancirana od medijskih spekulacija i ne razmišlja o oproštaju

Autor: | 11/08/2017

0

Ljubavni život Ace Lukasa i njegove supruge Sonje ovog leta zatalasao je javnost u meri u kojoj se to, uprkos svemu, nije moglo naslutiti. Iako su se pre dve godine suočili sa ozbiljnom krizom, tokom koje je Aca, navodno, podneo papire za razvod, par je uspeo da prevaziđe nesuglasice i nastavi dalje. Tada su razmirice zadržali za sebe, međutim, ovoga puta folk zvezda pobrinula se da svi budu upućeni u detalje problematike Sonjinog i njegovog odnosa.

Aca je, naime, preko društvenih mreža saopštio da se razvodi, nimalo ne štedeći svoju suprugu. Samo nekoliko dana kasnije javnosti je predstavio novu izabranicu, tvrdeći da je konačno upoznao ženu svog života. Da ipak nije reč o večnom plamenu ljubavi, već o običnoj iskri strasti, pokazalo se kada je posle samo nekoliko nedelja sa njom prekinuo svaki kontakt.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/nasmejani-sa-rukom-u-ruci-aca-lukas-u-provodu-sa-branislavom/

Uporedo sa informacijom o raskidu, osvanuo je snimak na kome Sonja i on u društvu ćerke Viktorije provode popodne u jednom beogradskom lokalu. Da stvar bude zamršenija, ljudi koji su im bliski otkrili su da su njih dvoje nastavili da žive pod istim krovom, a potpuni obrt dogodio se nedavno, kada se saznalo da pevač na sve načine pokušava da se pomiri sa još zakonitom suprugom. Ipak, izgleda da su ovog puta stvari otišle predaleko i da od “hepi enda” neće biti ništa.

Dok na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima je u prvom planu njen osmeh, Sonja ostaje dosledna odluci da ne komentariše javno novonastalu situaciju. U međuvremenu, njena dela govore više od reči, kao, na primer, odluka da u trenutku kada se na sva usta govori o novoj šansi da se Acin i njen brak održi spakuje kofere i sa ćerkama Sofijom i Viktorijom otputuje na Crnogorsko primorje. Distancirana od medijskog haosa, na obali Jadranskog mora pronalazi neophodan mir i vreme za duge razgovore sa ćerkama, koji su u ovakvoj situaciju neminovni i neophodni. S obzirom na to da je već iskusila sličnu situaciju, Sofija je svesna kroz šta prolazi njena mlađa sestra, pa je u svakom trenutku uz nju.

A post shared by Sonja Vu (@sonjavu) on Jan 20, 2017 at 7:31am PST

I dok javnost s nestrpljenjem iščekuje epilog ljubavne sage bračnog para Vuksanović, koja je u javnosti dobila epitet latinoameričke sapunice, ostaje da se vidi da li će, uprkos svim okolnostima, njih dvoje uspeti bar da održe roditeljski odnos. Posle svega što joj je doskorašnji partner priredio Sonja mu, tvrde njeni prijatelji, ovog puta neće oprostiti i ostaje pri odluci da na brak sa Acom Lukasom definitivno stavi tačku.

Deana Đukić Bojan Vuković/Instagram Sonja Vu