Ona je Milica Garzičić dizajerka modnog brenda Lolam koji osvaja svet

Ona je Milica Garzičić dizajerka modnog brenda Lolam koji osvaja svet

Autor: | 07/08/2017

0

Milica Garzičić, vlasnica i dizajerka modnog brenda Lolam, polako, ali sigurno dositiže veliki svetski uspeh u modnom svetu.

Mnoge naše poznate ličnosti nose modele njenog brenda, ali i da mnogi svestski stučnjaci nisu imuni na njenu kretivnost dovoljno govori i to da je upravo prestižni modni magazin British Vogue pisao o njenom brendu.

Milica Garzičić je zaintirgirala srpsku javnost postovanjem slike na instagram profilu sa nasim slavnim glumcem Sergejem Trifunovićem, nakon čega su krenule spekulacije da su u vezi, ali oni su to demantovali i istakli u više navrata da su samo prijatelji.

Da Milici nije potrebna takva vrsta marketinga, govori i to da se Lolam probija kroz svetski vrh modne scene, svojim smelim i autentičnim kreacijama, a na ulice Beograda donosi duh najvećih svetskih metropola.

Mnoge dame sa domaće javne scene je naterala da izađu iz zone komfora i probaju nešto drugačije. Njene modele su u više navrata ponele i mnoge svetske zvezde, a na taj način šarm Beograda je kroz brend Lolam, oplemenio njihovu svakodnevicu.

Pred ovom zanosnom Lolam crnkom je budućnost i verujemo da će se o njoj i njenom brendu tek pisati.

hellomagazin.rs Privatna arhiva