Irena Mišović: U ljubavi je sve slobodno i ne vidim nikakav problem u ćerkinom izboru

Irena Mišović: U ljubavi je sve slobodno i ne vidim nikakav problem u ćerkinom izboru

Autor: | 07/08/2017

0

Irena Mišović, naše uspešno TV lice i jedna od najpopularnijih manekenki osamdesetih i devedesetih godina, prvi put otvoreno govori o svadbi svoje ćerke i njenom seksualnom opredeljenju.

- Katarina i ja odavno imamo izuzetno dobar odnos, naš kao što ga imam i sa mlađom ćerkom Ivom. S tim što nikad nisam očekivala da mi momentalno sve ispričaju. Mudra sam. Čekam da se utisci slegnu pa da onda pričamo o svemu. Naša dužnost je da budemo tu, da ih podržimo i pružimo im ljubav. Svako od nas treba da se gradi kako želi, a u ljubavi je sve slobodno i ne vidim nikakav problem u ćerkinom izboru - rekla je Irena za magazin "Glorija" na pitanje kako je reagovala kada je ćula za ćerkinu opredeljenost.

Irena je potom dodala da je znala da su Katarina i Ivana u vezi, ali da ne zalazi u detalje, jer nije od majki koje ispituju decu o njima.

- Mislim da je mnogo važnije da imamo odnos pun poverenja i da moja ćerka bude srećna, a Katarina je, bogami, srećnija nego ikada. Njih dve su se venčale u inostranstvu, a onda su došle u Beograd da proslave to sa porodicom i prijateljima.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević/hello/arhiva
Tagovi: irena misovic

Najnovije vesti