Biljana Sečivanović: Nisam mogla da se radujem svojoj bebi zbog tragedije koja se tog dana dogodila

Biljana Sečivanović: Nisam mogla da se radujem svojoj bebi zbog tragedije koja se tog dana dogodila

Autor: | 03/08/2017

0

Pevačica "Granda" Biljana Sečivanović našla je svoje mesto na estradnom nebu kada se pre nekoliko godina takmičila u "Zvezdama Granda", a iako smo navikli da je viđamo pozitivnu i veselu, pevačica nije uvek u životu imala razloga za smeh.


Ona se tokom prethodnih godina susrela sa nekoliko porodičnih tragedija, a zbog svog sina Mateje iz svake je izlazila jača nego pre.

Međutim, ni do majčinstva nije došla bezbrižnim putem. Biljana se najpre godinama lečila od steriliteta, a kada je uspela da zatrudni, otac njenog deteta ju je napustio.

Pevačica je ipak, uz podršku svojih roditelja, odlučila da rodi dete i bude samohrana majka. Nažalost, dan kada se porodila u isto vreme bio je i najtužniji dan u njenoj familiji jer je sin njene rođene sestre preminuo.

- Nažalost, nisam mogla da se radujem tom biću koje sam ja donela na svet, jer je tog istog dana povorka krenula da odnese dva metra pod zemlju još jedno mlado biće tj. sina moje rođene sestre Nikolu - kroz suze je ispričala Biljana svojevremeno gostujući u jednoj emisiji.

Biljana se porađala u Austriji, pa joj je još teže palo što u tim trenucima nije mogla da bude uz svoju porodicu.

- Nazvali su nekoga u mom okruženju i saopštili. Ja sam već videla koliko je sati i šta se događa, počela sam da urlam na sav glas i tu noć nisam mogla nikako da spavam kako treba, da bi ubrzo posle toga počeli bolovi i porođaj. Teški trenuci, sam u tuđem svetu bez igde ikog svog. Trudim se da zaboravim na to, ali svaki Matejin rođendan podseća na taj trenutak - rekla je Biljana u svojoj tužnoj ispovesti.

Pevačicina sestra je 13 godina nakon tragedije u kojoj je izgubila sina rodila devojčicu, a zatim i dečaka, ali je nakon toga ponovo doživela veliki bol. Saznala je da boluje od raka dojke, a borba sa okrutnom bolešću odvijala se dok se Biljana takmičila u "Zvezdama Granda", međutim pevačica se trudila da se na sceni ne primeti kroz kakvu životnu dramu prolazi zbog bolesti svoje sestre.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages