Vojin Ćetković sjajnom fotografijom poručio: Završeno snimanje "Nemanjića"!

Vojin Ćetković sjajnom fotografijom poručio: Završeno snimanje "Nemanjića"!

Autor: | 02/08/2017

0
Foto Antonio Ahel/ATAImages

Vojin Ćetković, koji tumči lik Stefana Prvovenčanog u seriji "Nemanjići - rađanje kraljevine", uz fotografiju koja nosi snažnu poruku i bez reči, objavio je da je snimanje najzad završeno.

Seriju ćemo moći da gledamo od decembra na RTS-u, a bračni par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković će do tada moći da odu na zaslužen odmor.

Nemanjici - gotooovooo

A post shared by Vojin Cetkovic (@vojin_cetkovic) on Aug 2, 2017 at 12:35pm PDT

Igrana serija o dinastiji Nemanjić, u režiji Marka Marinkovića i prema scenariju Gordana Mihića, najveći je dosadašnji projekat RTS-a, a Vojin Ćetković, u glavnoj ulozi kao Stefan Prvovenčani, otkriva da su maske tog vremena autentične i da ne pokušavaju da ih ulepšaju.

Foto RTS/Slobodan Sarić

- Mnogi će nam suditi da li je ili nije prvi srpski kralj, zašto ima ovakve zube, zašto su mu ovakve šake, kostim... Jednostavno, nismo ništa ulepšavali. Ne želimo da sudimo istoriji niti nekim likovima. Prosto radimo po scenariju i verujemo tom delu autorske ekipe koja je zadužena za ličnosti i događaje. Pokušavamo da odbranimo naše likove, a ne da im sudimo. A i oni su ljudi. Gordan Mihić je uradio veliku stvar što se jezika tiče. Postoje arhaične reči ali i savremeni ritam u rečenici, pa mislim da će biti vrlo pristupačna za gledanje.

Veujemo da će serija biti autentična i snažna, baš kao i ovaj Vojinov pogled koji može "da ubije"...

hellomagazin.rs/m.g. Antonio Ahel/ATAImages/RTS/Slobodan Sarić