Kristijano Ronaldo gotovo plakao na sudu: Da nisam slavan, ne bih ni sedeo ovde! (video)

Kristijano Ronaldo gotovo plakao na sudu: Da nisam slavan, ne bih ni sedeo ovde! (video)

Autor: | 01/08/2017

0

Jedan od njaboljih fudbalera današnjice Kristijano Ronaldo našao se pred sudom zbog utaje poraza, a isplivali su i urnebesni detalji sa poslednjeg suđenja.

Ročište je bilo zatvoreno za javnost, a kada se posle sat i po vremena završilo, Portugalac je izbegao da odgovara na pitanja čak 150 novinara koji su bili ispred suda.

Prvobitno je bilo planirano da Ronaldo da izjavu i brani svoj stav da se nije bavio ilegalnim radnjama, ali je preko portparola saopštio da je "sve u redu i da će se uskoro sve znati".

I dok Ronaldo i dalje ćuti, novinari su došli do vrlo inetersantnih detalja kada je ovo suđenje u pitanju.

Fudbaler je u svoju odbranu rekao:

- Da se ne zovem Kristijano Ronaldo i nisam slavan, ne bih ni sedeo ovde - zakukao je Ronaldo što se nije svidelo glavnoj sudiji Moniki Gomez Ferer.

- Grešite! Puno anonimnih ljudi nalazilo se na vašem mestu. Vi ste pod istragom zbog kriminalne radnje zasnovane na dokazima državnog advokata i moja je dužnost da donesem odluku - bila je jasna sudija.

 

Ronaldo je nastavio istim stilom u svoju odbranu.

- Ne, ne. Ovo se sve događa zato što sam ja Kristikano Ronaldo - nije dao na sebe fudbaler.

Ronaldova izjava pred sudom uticaće i na to da li će tužioci pokrenuti postupak protiv poznatog fudbalskog menadžera Žorža Mendeša i napadača Monaka Radamela Falkaa.

Ronaldo se tereti da je sakrio prihode od prodaje prava na svoje fotografije na britanskim Devičanskim ostrvima.

hellomagazin.rs printscr/youtube

Najnovije vesti