Povratak posle dve godine:  Lana del Rej snimila novi album "Lust For Life"

Povratak posle dve godine: Lana del Rej snimila novi album "Lust For Life"

Autor: | 21/07/2017

0

Elizabet Vulridž Grant, poznatija pod imenom Lana del Rej, do sada je izdala četiri albuma. Poslednji album “Honeymoon” je izašao pre dve godine i naišao je na pozitivne kritike, kako profesionalnih kritičara, tako i fanova. Pesme “High By The Beach” i “Music To Watch Boys To” su se neprestano puštale na radijskim stanicama širom sveta.

Sada, skoro dve godine nakon objavljivanja albuma “Honeymoon”, tu je i novo studijsko izdanje američke pevačice. “Lust For Life” koje je Lana del Rej prvi put najavla u martu, izbacivši trejler a potom i naslovnicu albuma, piše B92.

A post shared by Lana Del Rey (@lanadielrey) on Jul 21, 2017 at 8:30am PDT

Na albumu se susreću i mešaju različiti muzički stilovi, ali motivi koji karakterišu Lanu del Rej, poput melanholije, usporenog tempa i “flertovanja” sa hip-hopom, su prisutni i na novom izdanju. Album sadrži 16 pesama, a neki od izvođača sa kojima je sarađivala na albumu su The Weeknd, A$AP Rocky, Playboi Carti ali i Stevie Nicks.

Iako je album pun odličnih pesama, numere koje se na prvo slušanje izdvajaju su definitivno “Lust For Life” koja je nastala u saradnji sa hitmejkerom The Weeekndom, “Summer Bummer” na kojoj gostuju A$AP Rocky i Plaiboi Carti, kao i singl “Love” koji je najavio album a za koji je snimljen i prateći video-spot.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: lana del rej

Najnovije vesti