Božo Vrećo: Majčin blagoslov mi je najvredniji

Božo Vrećo: Majčin blagoslov mi je najvredniji

Autor: | 19/07/2017

0


Bosanski umetnik Božo Vrećo svojim autentičnim imidžom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.  Hrabrost da se bez dvoumljenja predstavi javnosti našao je u sebi, i svojoj majci koja mu je najveća podrška u svemu.

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco) on Jun 16, 2017 at 3:52am PDT

- Ona je moja Majka Hrabrost i sve sam naučio od nje, kako voleti, poštovati i biti voljen. Imidž je zapravo odgovor na to imate li stila ili ne. Sa tim se rodite. Imam istančan osećaj za lepo, i sam crtam i stvaram svoje kreacije, rekao je nadavno za naš magazin ovaj talentovani 33-godišnjak rodom iz Foče.

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco) on Jul 18, 2017 at 8:07am PDT

On je sada otkrio kako je majka podržala njegovu emotivnu vezu.

- Jako je sretna zbog mene i mog Nikole, u avgustu letimo skupa posle mojih koncerata, a njen blagoslov je meni najvrjedniji i imam ga. Rekla mu je- čuvaj mi dobro lane moje hehe, svo moje blago stalo u te dvije male ručice što me grle i šapuću da niko ne čuje, ponosna ti majčica znaš i nek mi te samo dragi Bog čuva... - napisao je Božo citirajući svoju majku.

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco) on Jun 24, 2017 at 12:12am PDT

Božo je siguran da je u svom partneru pronašao srodnu dušu.

- Nekad sam imao dileme, ali moj partner je moja srodna duša. Čekao sam ga dugo i sada kad je tu, presrećni smo. Imamo zajedničke planove i volimo se svim srcem.- bio je iskren u razgovoru za magazin "Hello".

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages/Nina Mašić Lizdek/Instagram/BozoVreco
Tagovi: božo vrećo

Pročitajte još