Katarina Popović pobednica modnog takmičenja Next Star Top Model Srbije 2017

Katarina Popović pobednica modnog takmičenja Next Star Top Model Srbije 2017

Autor: | 16/07/2017

0
Katarina Popović pobednica takmičenja

Modno takmičenje Next Star Top Model Srbije 2017 ušlo je u svoju završnicu izborom 15 finalistkinja koje su prošle u najužu selekciju od preko 400 prijavljenih devojaka. Finalni događaj se održao se u svečanoj sali Metropol Palas hotela uz brojne predstavnike medija i stručne javnosti iz modne industrije.

Žiri sastavljen od iskusnih ličnosti iz sveta mode izabrao pobednicu takmičenja Next Star Top Model Srbije 2017 kao i prve dve pratilje. Pobednica Next Star Top Model Srbije 2017 je Katarina Popović, dvadesetdvogodišnja IT studenkinja iz Beograda koja je osvojila dvogodišnji ugovor sa Modnim studijom Click, intervju za modni magazin, kao i modno fotografisanje Miše Obradovića.

Katarina Popović pobednica takmičenja Next Star Model 2017

Prva pratilja je Anja Paunović, dvadesetogodišnja stomatoloska sestra iz Novog Sada koja je osvojila jednogodišnji ugovor sa Modnim studijom Click i fotografisanje Miše Obradovića.

Prva pratilja Anja Paunović Next Star Model 2017

Druga pratilja je Šejla Ibrović dvadesetdvogodišnjakinja i rentgen tehničar iz Nove Varoši koja je kao nagradu dobila Profesionalno izrađen modni Book od strane istaknutog srpskog fotografa Miše Obradovića.

Druga pratilja Šejla Ibrović Next Star Model 2017

Konačnu odluku doneli su Snežena Dakić, glavna i odgovorna urednica Ženska TV, Nenad Radujević, direktor modnog studija CLICK, Miša Obradović, modni fotograf i predstavnici Anastasia Lady vodećeg internacionalnog servisa za upoznavanje kao glavnog sponzora ovog događaja.

Snežana Dakić Next Star Model 2017
Žiri i pobednice: Nenad Radujević modni studio CLICK, Zemfira Mullahmetova predstavnik glavnog sponzora AnasasiaLady, Anja Paunović, Katarina Popović, Šejla Ibrović, Snežana Dakić, Miša Obradović

Sve fanalistkinje dobile su poklone kozmetičkog brenda Golden Rose. Tokom večeri finalistkinje su nosile modele poznatih srpskih modnih kreatora Tijane Žunić i Predraga Đuknića kao i kolekcije modnih brendova Tiffany i Avangardia Shoes.

Anja Paunović, Katarina Popović, Šejla Ibrović Next Star Model 2017

Modno takmičenje za Next Star Top Model Srbije održavalo se od 12. juna do 14 jula. Sve devojke koje su ušle u drugi krug takmičenja dobile su besplatno šminkanje i fotografisanje.

hellomagazin.rs NextStarTopModel

Pročitajte još