Čarli Šin se menja iz korena: Klonim se žena, vežbam jogu i hranim se zdravo (video)

Čarli Šin se menja iz korena: Klonim se žena, vežbam jogu i hranim se zdravo (video)

Autor: | 15/07/2017

0

Raskalašeni glumac Čarli Šin (51) pošto je svetu prije dve godine priznao da se zarazio HIV virusom, sad menja životne navike iz temelja.

Čarli se poverio prijateljima kako se u potpunosti posvetio veganskom načinu života, a na toj zdravoj ishrani istrajava već pune dve nedelje. Glumac se promenio zaslužujući svojoj novoj devojci Džuliji Stembler.

- Prihvatam dar življenja. Mogao bih da se sakrijem i bežim od priznanja da sam HIV pozitivan i da ne budem otvoren i iskren oko toga, ali izabrao sam teži put - rekao je glumac pošto je hrabro istupio sa priznanjem.

U junu je otkriveno kako je u njegov život ušetala 26-godišnja Džulija, bivša dadilja njegovih blizanaca Boba i Maksa (8) koje ima s bivšom suprugom Bruk Miler. Džulija zarađuje kao bikini model i bavi se glumom zbog čega se svestrani glumac zaljubio u novu partnerku, piše DailyMail.

Šinov dnevni ritam sada može da se pordi sa sportistima budući da već danima ne pije ni alkohol. Čarli se rano budi, vežba jogu i pliva, a hrani se isključivo zdravim namirnicama. Lud je za pirinčem, povrćnim hamburgerima, a ne pije ni pravu kafu, nego samo onu prelivenu kokosovom vodom. Čarli je čak i na vitaminskim kapima za dodatno jačanje organizima.

- Jedva sam se probudio jedan dan i tada sam rekao sebi: 'Ja zaslužujem bolje' - kaže Čarli.

hellomagazin.rs guliver/splash/getty
Tagovi: čarli šin