Realnost na filmskom platnu: Gordan Kičić kao vodeća zvezda rijaliti programa "Tri minuta slave"

Realnost na filmskom platnu: Gordan Kičić kao vodeća zvezda rijaliti programa "Tri minuta slave"

Autor: | 13/07/2017

0

Počelo je snimanje novog domaćeg filma "Patuljci sa naslovnih strana", koje će trajati do avgusta ove godine, nakon čega film ulazi u postprodukciju. Ekipa filma, predvođena poznatim domaćim glumcima, okupila se u studijima u Šimanovcima, gde je i otpočela snimanje. Film će prikazati surovu stvarnost modernog života uz rijaliti programe, na izuzetno zanimljiv i šaljiv način.

Reditelj i scenarista filma je Milorad Milinković, a glavne uloge će tumačiti: Gordan Kičić, Olga Odanović, Milena Radulović, Jelena Đukić, Boris Milivojević, Tamara Krcunović, Novak Radulović, Marko Gvero, Aleksandar Radojičić, Rale Milenković, Ljuba Bandović. Producent filma je Predrag Bajčetić, a film će nastati u produkciji kompanije "Bombona Production" i ko-produkciji kompanija "Taramount film" i "Livada produkcija". Početak i naredni tok snimanja ne bi bio moguć bez ogromne pomoći partnera, kompanija: Cineplexx, Minaqua i Fox televizori.

Nikola (Gordan Kičić) ima četrdesetak godina i vodeća je zvezda rijaliti programa koji se zove "Tri minuta slave". U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge rijaliti formate, kao i razne skrivene kamere. Rečju, njegov život je rijaliti program. Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik agencije koja se bavi proizvodnjom raznih rijaliti formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova jedina ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.

Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja kako da od mlade devojke koju gura njena ambiciozna majka, naprave zvezdu. Smeštaju joj skrivenu kameru koja se otima kontroli i on počinje da se pita: je li sve to ustvari nameštaljka, skrivena kamera koju podmeću njemu? 

Kada se uveri da su određene okolnosti ipak stvarne, prinuđen je da spasava sopstvenu kožu na način na koji jedino i zna... pomoću rijaliti programa.
Ali, on mora da razluči najvažnije: da li je ceo njegov život jedan veliki rijaliti? I šta je u svemu stvarno, a šta samo izmišljotina koja donosi rejtinge?

hellomagazin.rs Boško Karanović

Najnovije vesti