Posle 15 godina Chanel ima novi parfem: Chanel Gabrielle osvaja srca

Posle 15 godina Chanel ima novi parfem: Chanel Gabrielle osvaja srca

Autor: | 11/07/2017

0

Novi parfem, svojevrsni je pečat osnivačice kuće Chanel, Gabrielle "Coco" Chanel, jer osim njenog imena, kuća Chanel je inspiraciju za ovaj parfem pronašla u Gabrielinom odvažnom i buntovnom karakteru.

Gabrielle Eau de Parfum predstavljen je kao "apstraktni cvetni" miris. Mirisna piramida ovoga parfema uključuje mirise bobičastog voća i citrusa (crna ribizla, pomorandža i grejp), čaroliju belog cveća ylang-ylanga, jasmina i cvet pomorandže, a u osnovi parfema dominiraju sandalovina i mošus koji podsećaju na originalnost i tradiciju Chanela. Novu mirisnu kompoziciju potpisuje Olivier Polge.

 

 

Verne sedbenice Chanela primetiće i inovativnost u parfemskom pakovanju. Na dizajnu koji potpisuje Sylvia Legastelois, naizgled jednostavne četvrtaste bočice, radilo se čak sedam godina. Izrađena je od finog tankog stakla i ima specijalni difuzor. Obojena je u nežnu zlatnu boju koja propušta svetlost simbolizujući sunčani karakter mirisa.

 

Misija parfema Chanel Gabrielle leži u pozivu ženama da imaju veru u ono što, i ko jesu kao i da s lakoćom slede glas u sebi.

hellomagazin.rs promo
Tagovi: Chanel sanel