Ida Prester u odbrani lepšeg pola: U kojem trenutku nas prevare da su muškarci bolji od žena?

Ida Prester u odbrani lepšeg pola: U kojem trenutku nas prevare da su muškarci bolji od žena?

Autor: | 11/07/2017

0

Pevačica Ida Prester koja je ponosna majka dva dečaka  Rokija i Rija, nije krila da joj je tokom druge trudnoće  želja bila da dobije devojčicu. Međutim njen drugi sin ispunio je sva roditeljska očekivanja ali simpatična Zagrebčanka sa adresom u Beogradu istakla je kakve razlike između muške i ženske dece ona primećuje.

A post shared by MTV Srbija (@mtv_srbija) on Jun 26, 2017 at 5:08am PDT

-Pomirila sam se s tim da imam sinove u ovom životu, iako sam baš htela djevojčicu. Naravno da ćemo se voleti do ludila i da ću im biti ona Mamma Mia kojoj će nedeljom nositi cveće i ići po blagoslov za svaku životnu odluku. Ali gledam te curice mojih prijatelja, koliko su zrelije, pametnije, sposobnije, brže se oblače, motorički spretnije, fokusiranije od svojih vršnjaka.. Generalno jesu!

U kojem to tačno trenutku mi zaostanemo i uvere nas da smo gluplje, sporije, slabije plaćene, nesposobne za šefovanje i politiku, tehnički nepismene, da ne znamo voziti auto, da je naše salo bljak, a njihovo ok, da su naše grudi premale, a njihove taman, i da je izniman ženin uspeh ako ima (pogotovo nakon porođaja ili nakon 40.) guzu za Instagram? U kojem trenutku se dogodi ta prevara?’, zapitala se pevačica grupe ‘Lollobrigida’

Hellomagazin.rs/M.M Instagram
Tagovi: ida prester

Pročitajte još