Hello! vam poklanja

Hello! vam poklanja

Autor: | 10/07/2017

0

Pre nego što postanu vidljivi, znakovi starenja se godinama množe i akumuliraju, a prikazuju nam se u vidu suve kože, sivkastog tena, sitnih bora, neujednačene površine kože i tamnih fleka.

Ovaj proces stručnjaci iz Laboratorija Vichy nazivaju „tihim starenjem“. Kao početni korak u borbi s ovom pojavom prošle godine je predstavljen Vichy SLOW ÂGE dnevni fluid – prva Vichy dnevna nega koja deluje na znakove starenja kože razvijena na temelju naučnih saznanja na području ekspozoma (exposome) i filozofije sporog načina života. Ovog leta, istoimenoj liniji pridružena su dva nova proizvoda koji deluju na znakove starenja u nastajanju - SLOW ÂGE dnevna nega sa SPF 30 i SLOW ÂGE Yeux ciljana dnevna nega za područje oko očiju.

Osvežena rutina u sprečavanju starenja kože

Osvojite dva Vichy poklona

VICHY_SLOW AGE_Dnevna ciljana nega za područje oko očiju

EKSPOZOM I STARENJE KOŽE

Profesor Kristofer Vajld (Christopher Wild) predstavio je 2005. godine novi koncept, u kom se naglašava obostrani uticaj unutrašnjih i spoljašnjih činilaca u procesu starenja kože, a jednim imenom nazvan je EKSPOZOM (EXPOSOME). Koncept ekspozoma predstavlja holistički pristup i pogled uopšteno na zdravlje, uključujući naravno i kožu. Ekspozom predstavlja kumulativnu meru uticaja spoljašnjih činilaca i posledičnih bioloških odgovora, a podrazumeva ukupni uticaj:

  • okoline (UV zračenje, zagađenje, vlažnost vazduha),
  • načina života (umor, stres),
  • dijete,
  • ostalih formi navika (pušenje),
  • endogenih procesa koji se odvijaju unutar našeg organizma, odnosno posledice njihovog delovanja na kožu.

TRI MOĆNA AKTIVNA SASTOJKA ZA USPORENJE STARENJA KOŽE

VICHY SLOW AGE Dnevna nega koja deluje na znakove starenja u nastajanju SPF 30

Vichy SLOW ÂGE linija se zasniva na tri aktivna sastojka koji garantuju tri dejstva usmerena ka usporavanju starenja kože kao osnovnom cilju. Reč je o ekstraktu korena bajkalske kapice, jednoj od 50 osnovnih biljaka tradicionalne kineske medicine i moćnom antioksidansu koji efikasno ograničava oksidativna oštećenja prouzrokovana UV zračenjem odnosno zagađenjem. Sledeći je probiotski derivat Bifidus dobijen fermentacijom bakterije Bifidobacterium Longum, koji barijeru kože čini snažnijom. Treća, ali nikako najmanje važna, je Vichy termalna voda koja sa svojih 15 minerala pomaže kod obnavljanja kože, uspostavljanja ravnoteže kože i mineralizacije, štiteći je na taj način od štetnih spoljašnjih uticaja.

Novo! Vichy SLOW ÂGE dnevna krema SPF 30

Dnevni fluid

Deluje na postojeće znakove starenja kao što su sitne bore i fleke i usporava stvaranje novih. Ekstrakt korena bajkalske kapice antioksidativnog delovanja, Vichy mineralizovana termalna voda i probiotski sastojak Bifidus čine kožu snažnijom i hidriranom, pružajući joj mlađi izgled i blistav zdravi sjaj. Dodatni efekat hidratacije omogućavaju glicerol i natrijum hijaluronat koji su dodati inovativnoj SLOW ÂGE formuli. Krema sadrži zaštitni faktor SPF 30, prilagođena je osetljivoj koži i hipoalergena je. Nanesite je svakog jutra kao dnevnu kremu. Izbegavajte područje oko očiju.

Novo! Vichy SLOW ÂGE ciljana dnevna nega za područje oko očiju

Dnevna nega koja deluje na znakove starenja u nastajanju SPF 30

Područje oko očiju je prva zona koja pokazuje znakove starenja, a faktori koji na to utiču su više od 10.000 treptaja na dan, kao i činjenica da je koža ovog područja pet puta tanja i tri puta reaktivnija. Zato su stručnjaci iz Laboratorija Vichy osmislili dnevnu kremu koja deluje na znakove starenja kože oko očiju. Ova ciljana nega sadrži ekstrakt korena bajkalske kapice antioksidativnog delovanja, probiotski sastojak bifidus i Ginko bilobu koji pomažu kod smanjivanja natečenosti, tamnih kolutova i sitnih bora, pa je područje oko očiju hidrirano i deluje odmorno. Reč je o hipoalergenoj nezi koja je ispitana pod dermatološkim i oftalmološkim nadzorom i time primerena za osetljive oči.

Ukoliko želite da osvojite Vichy poklon, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

 

hellomagazin.rs Vichy/promo
Tagovi: vichy

Najnovije vesti