Aleksandar Radojičić: Svako od nas nekad pukne, ali mislim da to ne treba pokazivati javno

Aleksandar Radojičić: Svako od nas nekad pukne, ali mislim da to ne treba pokazivati javno

Autor: | 10/07/2017

0

Aleksandar Radojičić, jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije, istakao je da se uvek trudi da gradi pozitivan imidž u javnosti.

Osim po svojim ulogama, Aleksandar Radojičić poznat je i po tome što o svom privatnom životu ne priča. Isto tako, u javnosti on želi da pokaže najbolu stranu svoje ličnosti:

- Svako ima momente kad nije sav svoj, ali da želim da javnost to vidi, verovatno bi otišao u rijaliti i u tim okolnostima bih verovatno bio drugačiji. Trudim se i da me ništa ne iznervira pred kamerama jer svako od nas nekad pukne, ali mislim da to ne treba pokazivati javno, ne zato što želim da neko ima mišljenje o meni da sam savršen, nego ne želim da dajem loš primer - rekao je on u emisiji Ja to tako.

Glumca je inače proslavila je uloga Balerine u filmu "Montevideo", koji je videla milionska publika, a u jednom od intervjua za magazin Hello! otkrio je da bi želeo da igra i nešto drugčije likove koji ga neće profilisati i kategorizovati.

Mislite li da vas je uloga Balerine profilisala za buduće uloge?

- Živimo u Srbiji i reditelji nemaju taj luksuz da, kao u Holivudu, uzmu glumca i daju mu vreme da od sebe napravi nešto potpuno različito. Voleo bih da uloga zahteva da se ugojim, smršam ili uradim nešto ekstremno, kako bih i sam video kolike su moje mogućnosti, ali nas ipak prva velika uloga profiliše u našoj zemlji. Na glumcu je da svaku ulogu odigra na svoj način i da sami sebe stavljamo u kalup.

Čak je i Arman Asante rekao da bi Aleksandar i njegove kolege mogli da postignu uspeh u Holivudu, a kada bi se takva prilika pružila, mladi glumac je nikako ne bi odbio:

- Sanjam o tome, ali za sada nemam ambiciju da radim na tome. Nemam ništa protiv onih koji su otišli u Los Anđeles i spremni su da rade druge poslove samo da bi bili tamo i da bi mogli da prisustvuju kastinzima. S druge strane, sada i preko interneta možete da konkurišete za razne audicije. Ukoliko bi postojala takva mogućnost, odmah bih je prihvatio.

Aleksandar Radojičić: Posvećen poslu i roditeljstvu

Aleksandar je tada ispričao da bi voleo da snima intimne scene sa lepom Šarliz Teron...

- Ona je fenomenalna glumica i prelepo izgleda, ali je najvažnije da ona ima ono nešto u sebi i ume da iznese tu lepotu. Pored lepote, ona ima i seksepil, koji dolazi iznutra. Za takvu scenu bitno je da je neko profesionalac, jer su intimne scene isključivo deo posla, a ne zadovoljstvo, što mnogi misle.

Aleksandar je trenutno u vezi sa lepom Cecom Živojinović, koja pomalo i podseća na Šarliz Teron, i koja očigledno ima sve ono što je Aleksandar želeo da jedna devojka poseduje:

- Prvo primetite fizički izgled, što to je neminovno, a onda stupaju na scenu osmeh i pozitivna energija kojom osoba zrači. Bitno mi je da je osoba vedrog duha i da može da me oraspoloži kada je to potrebno. Ja volim da osvojim devojku, a ona mene može da zadrži takvom energijom.

Aleksandar Radojičić zaljubljen, lepa Ceca Živojinović mu je ukrala srce!

hellomagazin.rs/m.g. Mirko Tabašević

Pročitajte još