Raša Novaković poručio Goci: Kad budemo matori, neka me otkači ako joj dosadim

Raša Novaković poručio Goci: Kad budemo matori, neka me otkači ako joj dosadim

Autor: | 09/07/2017

0

Goca Tržan juče je proslavila 43. rođendan bez svog supruga Radomira Raše Novakovića, koji zbog poslovnih obaveza nije mogao da bude uz nju.

Pevačica je jutarnje sate provela sa ćerkom Lenom, dok je u popodnevnim bila posvećena koncertu u jednom beogradskom tržnom centru. Zanimljivo je da joj je divan dan prva čestitala njena svekrva, dok joj je bubnjar rođendansku čestitku poslao tek pred zoru.

- Moja mama je Gocu celu noć gledala na TV, a ja sam radio. Pošto sam tačno u ponoć svirao, čim sam uhvatio telefon u ruku, negde oko četiri sata ujutru, odmah sam svojoj ženi čestitao 23. rođendan. Poželeo sam joj da bude srećna i da zajedno provedemo bar još 25 lepih godina života, pa kad budemo matori, neka me otkači ako joj dosadim - kaže Novaković i dodaje da je Gocina najveća želja da rodi dete.

Goca Tržan otvoreno o borbi sa poremećajem koji joj onemogućava da zatrudni

- To će se i ispuniti, nema tu šta da se priča. Sledeće nedelje, kad uspemo da se svi okupimo, porodično ćemo proslaviti njen rođendan. Ja sam trenutno u Novom Sadu, a ona je u Beogradu - rekao je Raša za Kurir.

hellomagazin.rs instagram

Najnovije vesti