Marko Bulat presrećan: Moja Dorotea je dobila anđela čuvara koji će joj pomagati u životu

Marko Bulat presrećan: Moja Dorotea je dobila anđela čuvara koji će joj pomagati u životu

Autor: | 09/07/2017

0

Nakon što su se uverili da se njihova prevremeno rođena beba dobro razvija i napreduje, folk pevač Marko Bulat i njegova supruga Marija odlučili su da organizuju krštenje u Crkvi Svetog Luke u kojoj su se i venčali.

Svečani čin obavili su u krugu najuže porodice, kumova i prijatelja, prošlog četvrtka, 22. juna, u Crkvi Svetog Luke na Košutnjaku, nakon čega su se svi zajedno zaputili u obližnji restoran kako bi nastavili proslavu uz hranu i piće.

– Bilo je lepo i veoma dostojanstveno. Ne umem da objasnim, ali taj dan imao je neku posebnu punoću. Neizmerno sam radostan, zadovoljan i ispunjen – opisao je svoja osećanja tom prilikom Marko i dodao da s obzirom na to da je veliki vernik, sam čin krštenja vidi kao nešto izvanredno, čemu svaka osoba koja veruje u Svevišnjeg treba da se prepusti.

– Ne postoji ništa lepše nego kada privodiš dete Hristu Bogu. Na taj način, moja Dorotea dobila je svog anđela čuvara koji će joj u daljem životu pomagati u spasenju. Smatram da je krštenje osnova svega i ne mogu da razumem nekrštene ljude koji slave slavu, idu u crkvu i poste. Po mom mišljenju, to je kao da si dao pet golova u gostima, ali ti se ne računaju – objašnjava sportskim rečnikom on i priznaje da je izuzetno ponosan na ćerku jer je tokom obreda bila dobra i spokojna.

– Bila je veoma mirna, nije se ni zaplakala. Marijina ćerka iz prvog braka, devetogodišnja Sofija, nosila je sveću i trudila se da svojoj sestrici bude veliki pomagač. Radostan sam kako je sve prošlo – priča Bulat i otkriva koga je njegova supruga Marija odabrala za kumu svoje mezimice.

– Odlučili smo da kuma bude Aleksandra, žena Bojana Vaskovića iz “Leksington benda”. Naime, ona nam je tokom čitave Marijine trudnoće, ali i nakon porođaja, dala veliku podršku. Kao neko ko je nedavno prošao kroz sve to, umela je da nas posavetuje, smiri i ohrabri. Kada se postavilo pitanje kumstva, složio sam se sa supruginim predlogom. Marija i Boki divni su ljudi i velika mi je čast što smo, pored toga što smo dobre kolege, postali i kumovi – ispričao je Marko za magazin Story.

hellomagazin.rs Boško Karanović
Tagovi: marko bulat

Najnovije vesti