Boško Jakovljević je i dalje zgodan, godine mu ne mogu ništa

Boško Jakovljević je i dalje zgodan, godine mu ne mogu ništa

Autor: | 05/07/2017

0

Naš poznati maneken, voditelj, ali i modni dizajner Boško Jakovljević dokaz je da muškarci mogu da izgledaju sjajno i ako u njihovim krštenicama stoji godina iz prošlog veka.

Naravno, Boško nema previše leta iza sebe, ali sa svojih 49 godina izgleda zaista savršeno.

Boško se oduvek bavio sportom, pa je od detinjstva drugovao sa odbojkaškom loptom, a i fudbal mu nije bio stran, a godinama ga sugrađani mogu sresti u vožnji bicikla od koje se ne odvaja.

Boško je u manekenske vode uplovio još kao tinejdžer, a onda je televizija postala njegova druga ljubav. Bio je urednik zabavne emisije kratke forme pod nazivom „City“, zatim emisije „City club“. Vodio je emisije: „Za milion godina“ sa Sanjom Radan, „Sav taj Pink“ sa Aleksandrom Jeftanović, „Suknje i kravate“ sa Ivanom Zarić, „Plesom do snova“ sa Natašom Stojčević i „VIP Room“. Uređivao je „Jutarnji program“ na Pinku.

Sa Martini Vestom je kreirao odeću za nastup na Evroviziji u Moskvi i za Zdravka Čolića za koncert u Beogradu 2001. godine. Dizajnirao je nekoliko kolekcija koje su predstavljene na Nedeljama mode u prestonici Srbije. Takođe se oprobao kao koreograf za Replay.

Trenutno uživa u Španiji na odmoru, a pre toga je boravio u Italiji gde je i proslavio rođendan 23 juna.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. Mirko Tabašević/instagram

Najnovije vesti