Aca Lukas: Ne bih ulazio u dublje analize ko je kriv za razvod, ali preljubnik nisam!

Aca Lukas: Ne bih ulazio u dublje analize ko je kriv za razvod, ali preljubnik nisam!

Autor: | 05/07/2017

0

Tek što je javnost šokirala vest o razvodu Ace Lukasa i njegove supruge Sonje, usledilo je novo iznenađenje - folk zvezda je u vezi sa izvesnom Branislavom Pašajlijom, sa kojom je nedavno viđen na nastupu na Zlatiboru. Lukas je za naš magazin "Story" otkrio da se već sudski razveo.

- Moja zajednica sa Sonjom više od godinu dana nije funkcionisala, što ne znači da je iko kriv, već da je došlo do emotivne praznine - rekao je Lukas.

Aca i Sonja iz sretnih dana

 

- Dogovorili smo se da se rastanemo ali bilo je turbulencija, zbog činjenice da oboje treba da izdržimo pritisak raznoraznih savetnika. Ja sam izdržao, ona malo manje. Emotivni rastanak već se dogodio, kao i sudski razvod. Imam novu devojku, a to ne bi bilo tako da je u mom braku bilo sve u redu. Sve vreme sam bio dobar otac i muž, pogotovo ovo drugo. Ne bih ulazio u dublje analize ko je kriv za razvod ali preljubnik nisam. Dok se zvanično nismo rastali, nisam započeo novu vezu.

Mada ne žive zajedno, Aca već zamišlja budućnost sa atraktivnom crnkom, mlađom dve decenije, koju je upoznao prošlog meseca. Branislava je pre dva meseca podnela zahtev za razvod braka, ali Lukas tvrdi da se sa mužem nije razišla zbog njega.

Aca je Branislavu upoznao sa najbližim prijateljima. A upoznavanje nije proteklo bez dokaza, jer je upravo Aca objavio fotografiju sa ovog skupa, a u opisu je napisao: "Prijatelji".

Prijatelji...?

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on Jul 5, 2017 at 12:34pm PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Stefan Tomašević/ATAImages/hello/arhiva
Tagovi: aca lukas