Džej Zi kroz stihove obelodanio i tajnu o svojoj majci (video)

Džej Zi kroz stihove obelodanio i tajnu o svojoj majci (video)

Autor: | 03/07/2017

0

Džej Zi je izgleda odlučio da sve svoje tajne otkrije kroz stihove svojih pesama koje se nalaze na njegovom najnovijem albumu "4:44".

Ovoga puta je kroz pesmu progovorio i o seksualnosti svoje majke i njenoj borbi sa predrasudama i opijatima.

"Mama je imala četvoro dece, ali je lezbijka. Tako dugo je trebala da se prevara i glumiti", repuje Džej Zi (47) u pesmi 'Smile' na novom albumu '4:44'.

O seksualnosti njegove majke Glorije Karter već se dugo šuškalo. Džej Zi je u pesmi objasnio i da se njegova mama, zbog borbe s predrasudama, okrenula i zavisnostima.

- Meni nije važno voliš li njega ili nju. Samo želim da te vidim kako se smeješ kroz svu mržnju - glasi jedan stih u pesmi.

 

Iako je Džej Zi, kao i mnogi reperi, imao homofobne ispade u pesmama na početku karijere, kasnije je bio jedan od prvih slavnih repera koji se otvoreno borio za prava LGBT osoba.

 

Osim o 'Smile', priča se i o naslovnoj pesmi u kojoj Džej Zi priznaje da je varao Bijonse (35), što je ona natuknula u svojoj pesmi 'Sorry'. Osvrnuo se i na incident u liftu, kada ga je Bijonsina sestra Solanž besno udarala.

 

- Izazivao sam Solanž, a znao sam da je sve što trebam da uradim, da priznam da sam pogrešio. Skoro sam završio kao Erik Benet i izgubio najbolju devojku na svetu - repuje Bijonsing suprug u pesmi 'Kill Jay Z'. Erik Benet je bio u braku s Hale Beri sve dok je nije prevario.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: bijonse džej zi