Još jedan večni neženja je poklekao: Kventin Tarantino se verio sa Danielom Pik

Još jedan večni neženja je poklekao: Kventin Tarantino se verio sa Danielom Pik

Autor: | 02/07/2017

0

Oskarovac Kventin Tarantino (54) i Izraelska pevačica i model Daniela Pik (33) ozvaničili su svoju vezu veridbom, kako prenose strani mediji, ali i sam režiser je ovu vest preneo na svom zvaničnom Tviter nalogu.

Prema pisanju izraelskog sajta Walla!, Kventin je zaprosio Danielu u petak uveče u Los Anđelesu, naravno uz blještavi verenički prsten.

- Istina je. Veoma smo srećni i uzbuđeni - prenose Danijeline reči neki izraelski mediji.

Njen otac, Svika Pik, veteran izraelske muzike, je izjavio za medije: "Da, radost je u našoj porodici. Verili su se u petak. Želimo im sreću i blagostanje."

 

I na Kventinovoj zvaničnoj Fejsbuk strani šerovana je ova vest o veridbi.

Inače Kventin i Daniela su se sreli još 2006 godine, ali romansa je bila burna i kratka. Međutim, ponovo se sreću 2009 kada Tarantino odlazi u Izrael zarad promocije svog filma "Inglorious Basterds".

On je čak u jednom intervjuu priznao da je upoznao osobu s kojom se vidi u budućnosti, ali da je vezi došao kraj jer u tom trenutku još nije bio spreman za ozbiljnu vezu i da mu je još uvek karijera na prvom mestu.

- Kada radim na filmu, ne radim ništa drugo. Nemam ženu, nemam dete, ništa mi ne stoji na putu. Može da bude i smak sveta, baš me briga. To je moj život - pričao je večni neženja kojem će ovo biti prvi brak.

Od tada su ga poslednjih godina povezivali sa mnogim ženama, ali od 2016 godine Daniela je ponovo ušla u njegov život i od tada se ne razdvajaju.

Kventin je za GQ magazine 2009 godine rekao da postoji nada da će se jednom oženiti:

- Ne kažem da se nikada neću oženiti ili da neću imati decu pre nego što napunim 60. Ali, napravio sam izbor, za sada na ovom putovanju sam sam. Jer, ovo je moje vreme. Moje vreme da pravim filmove.

Kako mediji dalje navode, Tarantino planira da ode u penziju pošto završi snimanje još dva filma na kojima radi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. printscr/youtube

Pročitajte još