Dirljiv govor Majkla Bublea posle meseci agonije i borbe njegovog malenog Noe sa kancerom (video)

Dirljiv govor Majkla Bublea posle meseci agonije i borbe njegovog malenog Noe sa kancerom (video)

Autor: | 29/06/2017

0

Nakon par meseci od kada je maleni Noa izašao iz pakla borbe sa kancerom, njegov otac, Majkl Buble se sada prvi put pojavio pred publikom u svojoj rodnoj Kanadi.

Glumac se pojavio u Otavi, u sredu, da bi primio nagradu koju dodeljuje Arts Centre i to iz ruku kanadskog guvernera. Vidljivo emotivan, Majkl je primio nagradu "kao vrhunski muzički umetnik svoje generacije", tokom ove prestižne ceremonije.

Kada je izašao na podijum, započeo je svoj govor citatom Maje Anđelou: "Ljudi nikada neće zaboraviti kako ste učinili da se osećaju."

- Moj čitav život je inspirisan time kako je moja porodica činila da se osećam - moja supruga, moja deca, moji roditelji, moja sestra - rekao je Majkl dok mu je glas podrhtavao od emocija.

- Ne postoje reči kojima bih mogao da opišem kako se sada osećam zbog svih vas. Ponekad reči kao što su  - volim vas, nisu dovoljne. Stojim ponizno pred vama, jer mi je dozvoljeno da budem jedan od vaših muzičkih predstavnika kojem ste učinili čast i izabrali me da primim ovu nagradu u teškom periodu za mene i moju porodicu. Zahvaljujem vam na svoj ljubavi i podršci koju ste mi pružili, ispunjen sam ponosom svaki put kada mogu da stanem na pozornicu i kažem: Moje ime je Majkl Stiven Buble i ja sam Kanađanin!

 

Prošlo je više od sedam meseci od kada je Majkl obustavio sve svoje poslovne aktivnosti, kada je i otkrio da njegov trogodišnji sin Noa boluje od raka.

- Moju porodicu je potpuno samlela dijagnoza našeg sina Noe, kome su lekari otkrili kancer. On je trenutno na lečenju u Americi. Oduvek smo isticali važnosti porodice kao i bezgraničnu ljubav koju imamo za svoju decu - napisali su Majkl i njegova supruga Luisana Lopilato na društvenim mrežama - Luisana i ja ćemo svo svoje vreme provesti u borbi da pomognemo Noi da ozdravi, a sve naše profesionalne obaveze ćemo stopirati od ovog trenutka.

Tokom ovog teškog perioda molimo vas da poštujete našu privatnost i da se zajedno sa nama molite za zdravlje našeg Noe. Pred nama je dug put i nadamo se da ćemo uz podršku naše porodice, prijatelja, fanova iz čitavog sveta i vere u Boga, uspeti da iz ove bitke izađemo kao pobednici.

 

U aprilu Majklova supruga je u svojoj rodnoj Argentini dala jednu od svojih retkih izjava: "Hvala Bogu mom sinu je dobro. Kada vam se ovakve strašne stvari dese, život vam se menja iz korena. Desilo se i našoj porodici.  Sada cenim život mnogo više, od sada pa za navek. želim da se zahvalim svima na podršci, za sve molitve koje ste izgovorili za nas, za ljubav koju ste nam slali, i želim da znate da nas je sve dotaklo i da ste nam pomogli da zajedno prođemo kroz ovo. Oporavak mog sina je u toku, a kao što znate nastavlja se lečenje uz povremene provere. Zaista smo srećni. Razmišljamo o budućnosti, radujemo se, želimo da vidimo kako naša deca odrastaju i žive zdrava."

 

Verujemo da će Majkl i njegova supruga uživati u svojoj deci i da se bolest više nikada neće vratiti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. printscr/youtube
Tagovi: majkl buble