"Parni valjak" bacio varnice dobre energije u publiku na Tašmajdanu (video)

"Parni valjak" bacio varnice dobre energije u publiku na Tašmajdanu (video)

Autor: | 25/06/2017

0

Za malo nežnosti na sve ću pristati. Za malo nežnosti da mogu zaspati… Ovim stihovima „Parni valjak” bacio je varnice dobre energije u publiku na Tašmajdanu. Karte za ovaj spektakl odavno su planule pa je stadion bio kao košnica. Fanovi su stigli iz svih krajeva Srbije i regiona.

- Dobro veče, Beograde. Jesmo li spremni za jedno putovanje gde stvarno postaje nestvarno - pitao je Aki Rahimovski, frotmen legendarne grupe. Na potvrdan horski odgovor uzvratio je numerom „Ivana”, a onda brzinu putovanja prilagodio velikim hitom „Moja je pesma lagana”.

A post shared by Jasminka (@jasminka.grabovac) on Jun 25, 2017 at 12:24am PDT

Tročasovno druženje bilo je prilika da se probude uspomene uz 33 pesme.

A post shared by Dejan Olujic (@dejan_olujic) on Jun 24, 2017 at 11:43pm PDT

Ovim nastupom „Parni valjak” obeležio je svoju višedecenijsku karijeru i uspeh akustičnih koncerata, pa je sinoćnji program bio deo koncertne turneje „2 u 1”.

Po tom receptu publika je čula dva koncerta u jednom – akustični i električni. Na sceni je sastav, u prvom delu, imao i pratnju gudača.

A post shared by Marina Kozic (@marina.kozic) on Jun 24, 2017 at 7:17pm PDT

U susret koncertu objavljen je spot za poslednji singl „Ljubav”, koji autorski potpisuje Husein Hasanefendić Hus, dok je Aki, potvrdilo se, bio zadužen da osvaja glasom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Najnovije vesti