Ljubav jača od razvoda: Mirna i Albert Nađ ponovo zajedno

Ljubav jača od razvoda: Mirna i Albert Nađ ponovo zajedno

Autor: | 25/06/2017

0

Bivši sportista Albert Nađ i njegova druga supruga Mirna Nađ sporazumno su se razveli u martu ove godine u Trećem osnovnom sudu, a preksinoć su se do zore provodili zajedno.

Iako se spekulisalo da je tada Nađ nasrnuo na Mirnu i da su nakon toga odlučili da se rastanu, očigledno je da su zakopali ratne sekire. I ne samo da su razvedeni supružnici u dobrim odnosima, već se ponašaju kao zaljubljeni tinejdžeri koji izlaze po splavovima i ljube se pred svima.

- Svi su bili iznenađeni kada su videli da na splav zajedno ulaze Mirna i Nađ. Svi znamo šta su jedno o drugom pričali u medijima, a sada su nasmejani i ruku pod ruku ušetali i seli za rezervisani sto. Čitavo veče su se grlili, ljubili i pili. Nekoliko sati su đuskali i nazdravljali, tako da su delovali poput dečka i devojke koji su se tek smuvali - kaže izvor za Alo koji se zatekao na licu mesta.

- Iznenađeni su bili čak i neki Albertovi prijatelji koji su došli na splav i videli ih zajedno. Njih dvoje su pili najskuplja pića, pa im je ceh na kraju večeri bio 35.000 dinara, što je prosečna srpska plata - otkriva izvor.

Podsećanja radi, Nađ i Mirna su u braku bili četiri godine, nakon čega su iznenada odlučili da se razvedu. Njih dvoje su pre samo nekoliko meseci potpisali sporazumni razvod i dogovorili se o zajedničkom starateljstvu nad dvogodišnjom ćerkom Helenom.

- Sve se menja u životu, samo advokat ostaje isti - rekao je tada Albert, dok je Mirna priznala da je do kraha došlo zbog fudbalerove bivše žene, koja ga je optužila da ju je fizički maltretirao.

- Ne mogu više da izdržim pritisak njegove bivše žene. Za mene je sve ono bilo psihičko maltretiranje, koje ne traje samo ova dva meseca već godinama. Napravila mi je pakao od života. On je divan suprug i otac, ali za nas je najbolje da se rastanemo. Sigurna sam da ćemo ostati prijatelji i da ćemo zajedno odgajati našu ćerku Helenu. I dalje ga mnogo volim. Za mene je ovo najteža odluka u životu, ali za naše dobro je najbezbednija - rekla je tada Mirna.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević/hello/arhiva