Lea Kiš otkrila zašto u emisiji zvuči drugačije nego uživo

Lea Kiš otkrila zašto u emisiji zvuči drugačije nego uživo

Autor: | 25/06/2017

0

Lea Kiš se do sada nekoliko puta našla na meti kritika zbog svog glasa. Naime, mnogi smatraju da voditeljka ima specifičan glas, a ona je otkrila o kakvom je problemu reč.

- Moja boja glasa je specifična samo na TV ekranu jer zaista imam preko 50 ljudi u studiju i uvek sam disonantna u želji da ih nadglasam i da me čuju. Ja zapravo vičem, pa se zato čini da sam možda specifična... Na radiju i u drugim emisijima je to sasvim drugačije - objasnila je Lea.

Gledaoci su želeli da znaju tajnu njenog dobrog izgleda, te je Lea odgovorila i na pitanje da li je imala nekih estetskih zahvata:

- Hvala na komplimentu. Nisam se podvrgla estetskim zahvatima, ali redovno idem na tretmane mezoterapije i masaže. Negujem se i vodim računa da se privatno što manje šminkam i da odmaram kožu.

Lea Kiš: U svakom trenutku znam šta želim

Jedno intrigantno pitanje ticalo se i Leine ćerke Sare Mie, odnosno da li bi joj mama dopustila da se zabavlja sa nekim poznatim momkom ili nekim ko je stariji od nje:

- Nema ništa lepše za majku kada dobije kompliment za ćerku. Sara Mia je odrasla devojka i u junu će diplomirati. Naravno da svaka majka ima savet za svoje dete, ali ipak na kraju ono samo odlučuje o svojoj sreći.

Lea je otkrila i da li među prijateljima ima i nekoga sa estrade:

- Ne ne družim se sa ljudima sa estrade... Sa mnogima imam sjajnu komunikaciju, ali druženje ostavljam za stare prijatelje i ljude van posla.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević
Tagovi: Lea Kiš

Pročitajte još

Najnovije vesti