Šest godina kasnije: Ešton Kučer priznao šta mu je najteže palo kada se razveo od Demi Mur

Šest godina kasnije: Ešton Kučer priznao šta mu je najteže palo kada se razveo od Demi Mur

Autor: | 23/06/2017

0

Kada je Demi Mur, samo dva dana nakon razvoda od večitog šarmera Brusa Vilisa, uplovila u emotivnu vezu sa 15 godina mlađom zvezdom u usponu javnost je bila iznenađena. Međutim, uprkos velikoj razlici u godinama, Ešton Kučer i Demi Mur su uživali u skladnom braku punih šest godina, sve dok njihovu sreću nije narušio sin Klinta Istvuda  koji je progovorio o prevarama holivudskog lepotana.

 

Do tada nedodirljiva i glamurozna Demi doživela je potpuni krah,  a tugu je lečila alkoholom i lekovima, međutim njihovom braku nije bilo spasa, Ešton je spakao kofere i napustio njihov zajednički dom.

Dok se jedan deo javnosti sladio sudbinom jedne od najplaćenije glumice devedesetih godina, drugi su se sosećali sa njenim bolom. Sada, tek šest godina kasnije, Ešton je priznao da mu je najteže palo to što mu je  zabranila mu je da viđa njene ćerke Ramer, Skaut i Talulu.

– Voleo sam tu decu kao da su moja i pomogao sam joj da ih vaspita i odgaji – rekao je Kučer koji je od 2015. u srećnom braku sa koleginicom Milom Kunis sa kojom ima ćerku i sina.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty