Džordž Kluni postao tata pa napravio sjajan posao, prodao svoju tekilu za milijardu dolara!

Džordž Kluni postao tata pa napravio sjajan posao, prodao svoju tekilu za milijardu dolara!

Autor: | 22/06/2017

0

Pozdrav blizanci, zbogom tekila! Džordž Kluni je prodao Casamigos tekilu, čiji brend je napravio sa svojim dugogodišnjim prijateljem Rendijem Gerberom i to za milijardu dolara!

Ove vesti nam stižu nakon samo dve nedelje od kako je Džordž postao dvostruki tata dobivši blizance Elu i Aleksandera sa svojom suprugom Amal Kluni.

When you send your friend onesies and he thinks they're @casamigos coozies. #firsttimedad

A post shared by Rande Gerber (@randegerber) on May 1, 2017 at 10:06am PDT

Holivudska zvezda je potvrdila za CNBC  da su on i Rendi unovčili svoj brend za milijardu dolara prodavši ga kompaniji Diageo, koja se bavi proizvodnjom pića.

- Da ste nas samo pre četiri godine pitali da li ćemo zaraditi milijardu dolara sa našom kompanijom, ne vreujem da bi naš odgovor bio potvrdan - rekao je Džordž i naglasio - Ovaj posao oslikava verovanje kompanije Diageo u naš brend i rad, ali i u isto vreme oslikava i naše poverenje u Diageo. Ali, mi ne idemo nigde, i dalje ćemo biti veliki deo našeg  Casamigos. Počinjemo od večeras sa čašicom, možda ipak dve....

Novopečeni tata i suprug Sindi Kraford, Rendi Gerber, su ovaj brend stvorili 2013. godine. Prošlog novembra, Rendi je govorio o njihovoj kompaniji, koja u prevodu i znači "Kuća prijatelja", rekavši za njihovu tekilu da je zaista posebna: Odmah je planula, trenutno smo najbrže rastući proizvođači ultra-premijum tekile u zemlji.

Nakon rođenja blizanaca, njih dvojica su postavili video kako Rende gura kolica prepunih pelena i pakovanja tekile, sa porukom: "Specijalna isporuka"

Special delivery. #HouseOfFriends

A post shared by Casamigos Tequila (@casamigos) on Jun 6, 2017 at 2:04pm PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. instagram