Novak  i Jelena Đoković: Odabrali smo ime za ćerku

Novak i Jelena Đoković: Odabrali smo ime za ćerku

Autor: | 16/06/2017

0

Porazi su sastavni deo sporta i ne postoji šampion koji u karijeri nije prošao bar kroz jednu krizu. Međutim, nekima je očigledno zabranjeno da imaju teške periode. Naročito u zemlji u kojoj se uspeh ne prašta i gde svi veruju da mogu da igraju tenis bolje od Novaka Đokovića. Čovek koji nam je doneo toliko radosti imao je prilike da doživi i euforično uzdizanje među zvezde i nimalo prijatan osećaj kada vas, posle malog kiksa, surovo tresnu o tlo.

No, za većinu Srba on je i dalje superheroj. Od trenutka kada na društvenim mrežama najavi kratku posetu rodnom gradu pa sve dok na kraju boravka ne napusti aerodrom, Đokovićevo kretanje ne ispušta se iz vida. Prava euforija protresla je celu zemlju kada je na „Instagramu“ objavio fotografije iz aviona, ispod kojih je napisao: „Srećan sam što sam ponovo u domovini! Prelepa, zelena Srbija... Moj Beograd iz vazduha, uvek mi zagreje srce i dušu.“

Happy to be back to my home country! Beautiful, green Serbia ❤

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Jun 8, 2017 at 12:48pm PDT


I zaista, Beograd kao da mu je zalečio rane posle ispadanja sa „Rolan Garosa“ i prekida uspešnog niza, za koji smo verovali da će biti siguran put povratka na teniski Mont Everest.

- U poslednjih desetak godina ne boravim često u Srbiji, ali svaki put kada se vratim, osećam „leptiriće“ u stomaku. Vraćaju mi se emocije iz detinjstva. Čovek može da proputuje ceo svet, ali kada je kod kuće, to je poseban osećaj - kaže proslavljeni teniser, koji se posle peha u Parizu našao na četvrtom mestu „ATP“ liste.

Krajem avgusta ponovo će postati otac, a Jelena će se poroditi u Monte Karlu, gde, inače, žive, u istoj bolnici u kojoj je na svet donela Stefana.  Ovog puta čekaju devojčicu, a u novom broju magazina Hello otkrio je da će ćerka poneti staro srpsko ime

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty/REX/Shutterstock

Najnovije vesti