Telohranitelj Vitni Hjuston: Njen život se pretvorio u haos od kada je počela da izlazi sa Bobijem

Telohranitelj Vitni Hjuston: Njen život se pretvorio u haos od kada je počela da izlazi sa Bobijem

Autor: | 13/06/2017

0

 

Dejvid Roberts bivši policajac i telohranitelj Vitni Hjuston, koji je bio i inspiracija za film  "Telohranitelj" u novom dokumentarcu i intervju za Radio Times  pričao je o muzičkoj divi, njenom odnosu sa suprugom Bobijem Braunom i zavisnostima koje su joj uništile život.

Otkrivena velika tajna o Vitni Hjuston

Za Vitni je radio sedam godina i kako pre nije imao dodira s osobama iz šoubiznisa dvoumio se da li da prihvati ovaj posao, ali vremenom je postao dobar prijatelj sa pevačicom koja je preminula pre pet godina.

Roberts je u intervju za Radio Times rekao kako je bio jako zabrinut za nju jer nije mogao da gleda kako se uništava drogom , te je menadžmentu podneo izveštaj o njenim problemima, a od njih je dobio odgovor kako mu se zahvaljuju na saradnji, prenosi 24 sata.hr.

Stvari Vitni Hjuston prodate za pola miliona dolara

- Da su me tada poslušali  Vitni bi još bila živa - rekao je u intervju koji prenosi Daili Mail i dodao kako je Bobi Brun imao negativan uticaj na nju. - Dok nije počela da izlazi sa Bobijem njen jedini porok su bile cigarete i pivo, a kasnije se sve pretvorilo u haos. Spustila na njegov nivo. - rekao je telohranitelj.

Prisetio se jednog trenutka kada je bilo sasvim jasno da je Vitni van kontrole, a dogodilo se to na koncertu za nećaku sultana od Bruneja.

- Ništa nije mogla da otpeva.  Samo je pričala sat i po vremena i osramotila se kao nikada - prisetio se.

Vitni Hjuston pronađena je mrtva u kadi hotelske sobe u Los Anđelesu.

 

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: Vitni Hjuston