Melanija Tramp se najzad seli u Vašington da bi se pridružila suprugu (video)

Melanija Tramp se najzad seli u Vašington da bi se pridružila suprugu (video)

Autor: | 11/06/2017

0

Iako se kroz američke medije ovih dana provlači priča da u braku prve dame Melanije Tramp i aktuelnog predsednika Amerike, Donalda Trampa, nije sve u najboljem redu i da su oni već odavno potpisali papire za razvod, izgleda da oni nastavljaju svoju priču kao "bračni par", te se Melanija nejzad odlučila da napusti Njujork i preseli se u Vašington.

Brak Melanije i Donalda Trampa je farsa, ona ga vara godinama? (video)

Melanija je navodno bila u Njujorku dok njihov sin Baron ne završi sa školskim obavezama, a sada je došlo vreme da spakuje kofere i krene put Bele kuće koju je po njenom ukusu uredio stručnjak za unutrašnje uređenje Dam Kanalikam poreklom iz Laosa.

Melanija Tramp izgleda ipak nije u najboljim odnosima sa suprugom? (video)

Ovaj potez je inače očekivan, jer bi se njenim dolaskom popravio njihov poljuljan ugled, a koji će više odgovarati američkoj tradiciji. Tramp je dosad, pišu mediji, dosta vremena provodio sam kod kuće.

 

Međutim, opšte je mišljenje da toporodično okupljanje neće uticati na češće pojavljivanje prve dame u javnosti, budući da se ona svojevoljno povukla iz javnog života i retko je bila viđena uz supruga nakon njegovog stupanja na dužnost.

- Ostavlja utisak da nije zainteresovana za aktivnosti prve dame - ocenila je književnica Dženifer Vejner u komentaru za New York Times.

 

U govoru tokom predizborne kampanje u Pensilvaniji rekla je da želi da se uključi u borbu protiv zlostavljanja dece, posebno na internetu, ali nije iznela pojedinosti.

- Melanija Tramp se protiv zlostavljanja na internetu izborila jedino za sebe - komentarisao je Čeri Jacobus, koji radi na izradi strategije republikanske stranke, za časopis "Vanity Fair".

Ovim je potencirao Melanijinu tužbu protiv britanskog dnevnika Daily Mail-a koji je, bez dokaza, napisao da je 90-ih radila kao eskort dama. Sredinom aprila Melanija je na sudu dobila proces. Dnevnik je morao da se izvini i da joj isplatiti odštetu sa kamatama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty