Vuk Kostić ima težak zadatak: Okružen lepoticama mora da izabere najlepšu

Vuk Kostić ima težak zadatak: Okružen lepoticama mora da izabere najlepšu

Autor: | 09/06/2017

0

Nas poznati glumac Vuk Kostić odazvao se pozivu da bude počasni član žirija "Ellite model Look" izbora za najlepšu devojku, ali i najepšeg muškog modela, koji će 20. juna u Beogradu, u hotelu "Envoy" gde će birati naše predstavnike za svetsko takmičenje.
Kao čovek od stila i ukusa, miljenik žena, poznati glumac nije slučajno odabran za ovu ulogu. Predsednica žirija je "Elitov" internacionalni skaut Monika Kielczewska, dok će žiri još činiti direktorke agencije "Models Inc" Mirjana Udovičić i Danijela Dimitrovska Amidžić, zatim Snežana Dakić, glavni urednik Hello! magazina Nikola Golubović, kao i modni dizajneri Suzana Perić i Bata Spasojević. Proglašenje muškog i ženskog pobednika biće istog dana u emisiji "AMI G šou" na TV "Pink".
Danijela Dimitrovska Amidžić i Mirjana Udovičić, direktorke Models Inc. agencije
Podsećamo da su Elitovo otkriće bili najpoznatiji svetski top modeli Sindi Kraford, Žizel Bundšen, Monika Beluči, Kameron Dijaz, Diana Kruger, Kendal Džener, Alesandra Ambrosio, Lara Stoun  kao i druge. Jedna od  najuspešnih top modela jeste i vlasnica agencije "Models Inc", Danijela Dimitrovska Amidžić koja je takođe svoju karijeru započela na Elitovom izboru. A ova agencija trenutno zastupa top modele Antoninu Petković, Simonu Andrejić, Irinu Đuranović i jedina je agencija iz regiona čiji modeli se nalaze u samom vrhu svetskog modelinga!
Finalisti Elite Model Look 2017 Srbija

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages/promo
Tagovi: Vuk Kostić