Džon Travolta veruje u ozdravljenje Olivije Njutn Džon: Ona je oduvek bila neverovatno ljudsko biće

Džon Travolta veruje u ozdravljenje Olivije Njutn Džon: Ona je oduvek bila neverovatno ljudsko biće

Autor: | 09/06/2017

0

Glumac Džon Travolta poslao je emotivnu poruku svojoj koleginici iz filma "Briljantin", koja je nedavno otkrila da joj se rak dojke, sa kojim se prvi put borila još 1992. godine, proširio.

- Olivija je oduvek bila neverovatno ljudsko biće i inspiracija milionima ljudi. Ako svi svoje misli usmerimo ka njoj, da prebrodi ovo, a znam je jako dobro, ona će to osetiti i to će joj dati snagu. Volimo je i ona voli nas - napisao je Travolta u tekstu za People.

Glumica Olivija Njuton Džon, koja je zbog teške bolesti otkazala sve nastupe, nada se da će se do kraja godine ponovo vratiti svojim obavezama i da će ponovo pobediti opaku bolest.

Olivija Njutn Džon otkazala sve nastupe: Posle 25 godina kancer se vratio, sledi zračenje

- Zahvalna sam i dirnuta podrškom i brigom koju dobijam iz čitavog sveta. Hvala vam. Osećam se dobro i uživam u potpunoj podršci od porodice i prijatelja, sa svojim timom lekara koji se brine za moje zdravlje. Potpuno sam uverena da će ovo moje novo putovanje imati srećan kraj i da će inspirisati druge koji su u sličnom problemu kao i ja - poručila je Olivija.

I njen suprug Džon Isterling veruje u njenu pobedu nad kancerom:

- Oboje imamo isto nepokolebljivo mišljenje da će njena priča u borbi sa kancerom biti uspešna - rekao je on za People i naglasio - Ne trudimo se da budemo pozitivni. Apsolutno smo ubeđeni i znamo da ćemo ovu priču okrenuti u korist zdravlja.

Verujemo da će Olivija i ovoga puta uspeti da se izbori sa kancerom i da će njena priča zaista imati srećan kraj.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Najnovije vesti