Penelope Kruz i Džoni Dep kreću na put Orijent ekspesom:Snima se rimejk čuvenog dela Agate Kristi

Penelope Kruz i Džoni Dep kreću na put Orijent ekspesom:Snima se rimejk čuvenog dela Agate Kristi

Autor: | 02/06/2017

0

Prošlo je više od četiri decenije od originalne adaptacije čuvene misterije Agate Kristi sa Šonom Konerijem i Albertom Finijem u glavnim ulogama, hita koji je osvojio bioskopsku publiku širom sveta. Dok je glumac Dejvid Suše postao ekvivalent za Herkula Poaroa na malim ekranima, Kenet Brana je odlučio da napravi rimejk ovog dela na velikom platnu i to sarađujući sa prvoklasnom glumačkom ekipom.

U filmu glume i Dejzi Ridli, Penelope Kruz, Džudi Denč, Mišel Fajfer i Vilijem Defo.

Ono što je izgledalo da će biti raskošno putovanje vozom kroz Evropu, ubrzo se pretvorilo u jednu od najglamuroznijih, najnapetijih i najuzbudljivijih misterija svih vremena. Nastao prema romanu jedne od najpopularnijih književnica Agate Kristi, film „Ubistvo u Orijent ekspresu“ prenosi priču o trinaestoro stranaca zarobljenih u vozu u kojem nema nevinih.

U vozu, svi su osumnjičeni. Samo jedan čovek, tzv. Herkul Poaro, povešće borbu sa vremenom kako bi razrešio misteriju, pre nego što ubica ponovo napadne

Radnja filma počinje kada Poaro u vozu Orijent Ekspres upoznaje prijatelja. Njih dvojica su se zbog snega zaglavili u malom mestu, dve noći pre Istanbula. Iduće jutro Poaroov prijatelj nađen je izboden u svom kupeu, a čuveni detektiv sumnja na dvanaest osoba, prenosi rts.

Film je režirao Kenet Brana koji se pojavljuje i ispred kamere kao detektiv Poaro.

“Orijent ekspres” u bioskope stiže u novembru ove godine.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Najnovije vesti