Severina poručuje: Da li znaš da si mrtav bez mene?

Severina poručuje: Da li znaš da si mrtav bez mene?

Autor: | 01/06/2017

0
Foto Instagram/Severina

Nakon prva dva najavna singla s nadolazećeg albuma, "Kao" i "Otrove", koja u svega četiri meseca broje čak 40 miliona YouTube pregleda, Severina je danas putem društvenih mreža najavila i treći – "Mrtav bez mene", koji će premijerno biti objavljen u ponedeljak, 05. juna.

Svi koji su čuli novu Severininu pesmu, složili su se kako to može da otpeva samo Severina: Da li znaš da si mrtav bez mene, imat ćeš sve druge žene, samo ja ću na tvoju bol uvijek imat monopol. Odlična muzika, moćan tekst i vrhunska interpretacija - rekli su oni koji su je čuli.

A i sama Severina je zadovoljna novom pesmom:

Ovo je teška pesma, ali nisam mogla da joj odolim. Muziku je napisao odlični Damir Handanović, a Marina Tucaković me pitala ''Kakav tekst želiš''? Rekla sam: ''Jako izluđen od ljubavi, i krvav.'' Uspela je, naravno. Jedan od stihova je: Ne zanosi se, ove suze su zle i nisu dokaz boli, to te moja mržnja voli. Ko bi joj odoleo? - izjavila je Severina.

Spot, za koji je zaslužan Severinin dugogodišnji saradnik Darko Drinovac, dokaz je da snažne emocije ne trebaju ništa više sem onoga u kome su. "Mrtav bez mene" je trći po redu singl s nadolazećeg albuma koji će biti objavljen u dva dela; prvi početkom jula, a drugi deo na jesen, što je još jedna novost u domaćoj diskografiji.

A dok čekamo ponedeljak, uživajmo uz "Otrov"...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram
Tagovi: severina