Šumaherova menadžerka otkriva: Malo poznata strana legendarnog asa

Šumaherova menadžerka otkriva: Malo poznata strana legendarnog asa

Autor: | 31/05/2017

0

Nemačkom magazinu "Bunte" sud je naredio da isplati 50.000 evra i pravne troškove Mihaelu Šumaheru, zbog tvrdnji da bivši šampion Formule 1 može ponovo da hoda. Decembra 2015, dve godine nakon što je Šumaher pretrpeo ozbiljne povrede glave na skijanju, magazin Bunte je izdao naslov:  "Više od božićnog čuda – Mihael Šumaher ponovo može da hoda“.

Medijska komora Okružnog suda u Hamburgu došla je do nalaza da objavljeni tekst narušava Šumaherovu privatnost i naredio magazinu da plati kompenzaciju i 65 odsto pravnih troškova.

Agent sedmostrukog prvaka  u Formuli 1 Sabina Ken osvrnula se na ovu presudu te je otkrila neke detalje o zdravstvenom stanju Šumahera iako to njegova porodica stroga zabranjuje, prenosi Večernji.hr

- Morali smo da raščistimo stvari nakon mnogih lažnih informacija koje su se pojavljivale u medijima. Pojedini mediji su čak objavili da Mihael može da hoda, a to je bila laž. Neozbiljno je bilo šta nagađati s obzirom da svi znate da je on zadobio veoma tešku povredu- rekla je Kem i otkrila neke pojedinosti iz Mihaelovog privatnog života.

- Svi znaju da je na stazi radio apsolutno sve kako bi pobedio. Ali privatno bio je vrlo opušten, potpuno drugačija osoba. Bio je jako velikodušan i osetljiv. Bio je porodični čovek pun ljubavi. Porodica mu je uvek bila najvažnija i to je bilo potpuno jasno. On je dobar, pouzdan i ponekad malo vrckav prijatelj koji  je uvek želeo da se zabavlja.  Ali povlačio je granicu između javnog i privatnog života, što su poštovali i navijači i mediji. Odluka da se zaštiti privatnost donesena je u Mihaelovom interesu - zaključila je ona

 

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: Mihael Šumaher

Najnovije vesti