Ognjen Amidžić: Zbog suza Nataše Bekvalac plakala je cela montaža! (video)

Ognjen Amidžić: Zbog suza Nataše Bekvalac plakala je cela montaža! (video)

Autor: | 31/05/2017

0

Pevačica Nataša Bekvalac i vaterpolista Danilo Ikodinović nakon pet godina zajedničkog života 2011. godine potpisali su zahtev za razvod braka. Nakon toga Nataša je govorila da joj je ta godina najgora u životu, ali i to da su Dača i ona dokaz da prave ljubavi ne traju.

Ubrzo nakon razvoda, Bekvalčeva je gostovala u emisiji "Amidži šou", a nakon snimaka koje joj je pustio Ognjen Amidžić sa njene i Dačine svadbe, pevačica nije mogla da zaustavi suze. Nekoliko godina nakon svega, Amidžić je otkrio da li su njene suze bile lažne.

Godinama nakon toga, voditelj konačno otkriva da li su suze bile lažne. Naime, voditelj joj je pustio video snimak koji kroz slike pokazuje njenu ljubav sa Dačom, a onda je Nataša pokazala emocije.

- Ne! To ja tvrdim, to sam rekao i tad. Ne! Kada sam ušao u montažu da vidim taj snimak pre emisije, svi su plakali u montaži koji su bili. Takav je snimak i trenutak koji izaziva emocije. Tako da, nema šanse - otkrio je Amidžić.

 

Nakon braka sa Danilom Ikodinovićem, Nataša se 2015. godine udala za bivšeg rukometaša Ljubu Jovanovića, ali je nedavno i na taj brak stavila tačku. Trenutno je u vezi sa Lukom Lazukićem.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Najnovije vesti