Kamila Parker Bouls otvorila dušu: Kad je javnost saznala da sam opet sa Čarlsom, bilo je užasno

Kamila Parker Bouls otvorila dušu: Kad je javnost saznala da sam opet sa Čarlsom, bilo je užasno

Autor: | 30/05/2017

0

Kamila Parker Bouls godišnje odradi 200 događaja i kaže da pada s nogu, a najviše joj nedostaje mlađi brat, koji je poginuo u Njujorku.

- Kad je javnost saznala da sam opet sa Čarlsom, bilo je užasno. Nisam mogla da izađem iz kuće i ne bih to želela ni najgorem neprijatelju - rekla je vojvotkinja. Kaže da se osećala poput zatvorenika u svom domu, a da bi joj vrijeme brže prošlo Kamila Parker Bouls (69) je čitala i učila da slika. Istakla je da ne bi to uspela da preživi bez svoje dece Toma i Laure, sestre Anabel i pokojnog brata Marka.

- S vremenom sam se navikla da se svaki moj korak prati - ispričala je Kamila, koja se 2005. udala za princa od Velsa, Čarlsa (68). Svake godine ide na više od 200 događaja, uključujući naporna putovanja širom sveta sa suprugom. Pri tome se budno motri kako je obučena, našminkana, njen nakit i svaka reč koju izgovori.

 

- Ponekad se probudim ujutro i nemam snage nizašta, ali znam da moram da odradim sve svoje obveze - požalila se Kamila. Tvrdi da sebi ne sme da dopusti da stane ni na trenutak jer će se odmah slomiti.

- Živi se na adrenalinu i jednostavno nema odmora - objasnila je britanska vojvotkinja. Često situacija na događajima krene pogrešno i niko iz protokola ne zna kako bi reagovao na to.

 

- Tada se morate nasmejati i znam da javnost misli kako to previše radim - osvrnula se Kamila na kritike. Kad se spominju njene brojne obveze i da će uskoro napuniti 70 godina, pa bi trebala da uspori kao njeni vršnjaci, vojvotkinja na to ima spreman odgovor.

- Želite da kažete da nisam mlada? - šali se i napominje da će morati da izmisli čarobni štapić da je spreče u radu. Kamila oseća prazninu u svom životu otkad joj je 2014. umro mlađi brat Mark, kojeg je obožavala.

 

- Često me zvao kad je trebao nešto i tepao mi Kamilsi - priča o njemu vojvotkinja. Kamila se opušta u svom domu u Vilširu gde se druži sa svoje petoro unučadi.

- Treba biti samo pozitivan i možete mnogo toga da uradite - zaključila je.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Najnovije vesti