Stefan Živojinović: Za rođendan sam sebe častio pesmom

Stefan Živojinović: Za rođendan sam sebe častio pesmom

Autor: | 24/05/2017

0


Folk zvezda Lepa Brena u porodičnom domu na Bežanijskoj kosi bila je gost na glamuroznom slavlju koje je njen sin Stefan organizovao povodom svog 25. rođendana.

- Zaista me je obradovao time što je rekao da je sam sebi spremio rođendanski poklon! Bila sam prijatno iznenađena, snimio je pesmu sa Sašom Miloševićem Maretom, prvi put je sada slušam i mislim da će biti dobar hit. Drago mi je što je preuzeo celu priču oko pesme i odabira ekipe koja će da radi spot. Nisam se mešala ni u šta, sam je napravio i ovu žurku. Mislim da je vreme da oni sami za sebe obavljaju neke stvari u životu, a da roditelji prosto budu tu kao pratioci neke njihove priče - kaže Brena  pošto je odslušala Stefana kako peva.

Ko je nova snajka u porodici Živojinović?

Srećan sam što je moja porodica danas na okupu i što slavimo jedan prelep događaj. Želim da se svi lepo provedete i da uživate, a mom nasledniku srećan rođendan - poručio je najstariji Živojinović.



- Meni su sve želje ispunjene, ono što sam sebi želeo da ispunim jeste jedna pesma koja će uskoro izaći. Jedva čekam! Sebe sam time častio - r
ekao je Stefan , na šta se Brena nadovezala.

Viktor Živojinović: Majka strahuje za nas, pa uvek neko ide sa nama

- Ništa Stefanu nisam poklonila, dobio je sve što je trebalo da dobije do sada -rekla je Brena, a sin se potpuno sa njom složio

- Slažem se sa mamom, ono što su mi priuštili to je sve ovo što imam u životu. Evo sada su mi omogućili da okupim svoje prijatelje i da napravim veliku žurku.

Mladi Živojinović nije se libio da nam kaže koliko mu znači mamino iskustvo i znanje.

- Od nje svakodnevno učim tajne pevačkog esnafa. Ona je perfekcionista i uvek ima novih stvari koje želi da mi pokaže. Mnogo toga ima da se nauči, vredan sam i znam da treba mnogo vremena da to sve bude kako treba - kaže Stefan.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Arhiva Hello/Instagram