Sara Džesika Parker otkrila šta joj je najdraža uspomena iz serije "Seks i grad"

Sara Džesika Parker otkrila šta joj je najdraža uspomena iz serije "Seks i grad"

Autor: | 24/05/2017

0


Sari Džesiki Parker uloga Keri Bredšo iz serije "Seks i grad" obeležila je karijeru,  i donela status televizijske ikone našeg vremena. Iako su prošle godine od kako je serija prestala sa prikazivanjem glumicu i dalje pitaju stvari koje su vezane za ovaj period njenog života, i za garderobu koju je u seriji nosila.


Patriša Fild je bila stilsta glumačke ekipe i ona je pretvorila Keri u neprikosnovenu modnu ikonu. Upravo Patriša je predložila da ogrlica sa Kerinim imenom bude njen zaštitni znak.


- U mom komšiluku u Njujorku puno klinaca je nosilo takve ogrlice. Palo mi je na pamet kako bi možda mogla da se dopadne Sari i bila sam u pravu. Stvarno joj se dopala. Ona je zaslužna za njenu popularnost. Ogrlica je postala univerzalna i vanremenska , istakla je Patriša.

Sara Džesika Parker je nedavno otkrila da ovu ogrlicu čuva i danas -Još uvek imam Keri ogrlicu. Volim je i čuvam na sigurnom,  rekla je i dodala je kako je jednom prilikom izgubila a onda pronašla, baš kao i Keri u seriji.

- Volela bih da mogu ponovo  da odglumim tu scenu. Sada kad sam proživela tu situaciju sigurno bih bolje odradila posao, našalila se poznata glumica.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još