Marina Visković: Volim da trošim novac i rado to činim

Marina Visković: Volim da trošim novac i rado to činim

Autor: | 24/05/2017

0

Pevačica Marina Visković, po ugledu na svetske zvezde, od početka karijere pažljivo vodi računa o svom imidžu.

Zahvaljujući tome, lepa dvadesetosmogodišnjakinja je, osim po pesmama, prepoznatljiva i po odličnom vizuelnom identitetu. Muzička zvezda u usponu uživa u svim ritualima nege, a brigu o koži i kosi najradije prepušta stručnjacima, sa kojima godinama sarađuje. Tako su višečasovne posete salonima lepote postale sastavni deo njenog života, a vitku liniju duguje redovnim treninzima i trčanju.

Da li se o svojoj lepoti brinete na zahtevan način?

- Uživam u svim ritualima u kojima negujem izgled. Za mene je to najlepši mogući način opuštanja, tako da svi meni bliski ljudi znaju da slobodno vreme volim da provodim u salonima lepote. Čim imam nekoliko slobodnih sati, odmah zakažem neki od tretmana koji mi prijaju jer mi je to najbolji odmor.

Bez kojih proizvoda ne biste mogli da zamislite vašu „beauty“ rutinu?

- To su svakako tonik, serum i kreme za lice. Moja „beauty“ rutina sastoji se od temeljnog čišćenja kože lica i nanošenja proizvoda za negu. Isti postupak ponavljam svakog jutra i večeri.

Marina Visković otkrila kako dugogodišnju vezu održava svežom

 

Trošite li radije novac na kozmetiku ili na garderobu?

- Volim da trošim novac i rado to činim bez obzira da li je reč o kozmetici, garderobi ili nečem trećem.

Vaš posao podrazumeva česta putovanja, da li je teško voditi računa o svom izgledu kada niste kod kuće?

- Jeste teško jer ukoliko želite da se negujete kao u kućnim uslovima, onda na putovanjima morate da nosite sve preparate za negu koje koristite kod kuće. To podrazumeva da vam bar polovinu kofera zauzmu kozmetički proizvodi, što je kod mene redovna situacija. Zahvaljujući tome na putovanjima se negujem kao da sam kod kuće, ali pakovanje mi svaki put iziskuje veliki napor.

Koja žena je za vas sinonim za lepotu?

- Za mene su definitivno najlepše žene Monika Beluči i Sofija Loren. Mada moram da priznam da mi imamo vrlo lepih žena. Ako obratite pažnju kada šetate ulicama Beograda, shvatićete da je svaka druga žena prava lepotica.

Jeste li nekada bili nesigurni u vezi sa izgledom?

- Kada bih opet morala da se rodim, volela bih da imam sve potpuno isto kao i sada. Mislim da to najbolje govori o tome koliko sam zadovoljna sobom.

Marina Visković: Elegancija je jedina lepota koja nikada ne prolazi

 

Većina tinejdžerki voli da eksperimentiše svojim izgledom, naročito kada je reč o kosi i mejkapu, jeste li i vi bili jedna od njih?

- Svakako, kao i mnoge devojke bila sam u fazi kada sam želela sve da probam, što sam i činila. Često sam se farbala i isprobavala različite frizure, a onda sam shvatila da je zaista najlepše ono što vam je priroda namenila. Zato sada negujem prirodan izgled, ali sam uvek spremna za vizuelnu promenu ukoliko moj posao to zahteva od mene.

Koji mejkap proizvodi se uvek nalaze u vašem neseseru?

- Jedino što sama nanosim na lice su maskara i rumenilo. Preko dana ne volim da se šminkam i najradije izlazim iz kuće bez imalo mejkapa. Tada obično dobijam komplimente da izgledam mnogo mlađe nego na televiziji, što mi prija. Kada je reč o mojim javnim nastupima, uvek imam profesionalnu šminku i za takve prilike angažujem šminkera.

Marina Visković priznala grešku: Stavila sam silikone u usne, i pokajala se

Spadate u jednu od najzgodnijih žena sa naše javne scene, da li je sport sastavni deo vašeg života?

- Hvala na komplimentu. Redovno treniram i sport je postao sastavni deo mog života. Zimi odlazim u teretanu, ali mi s prvim danima proleća najviše prija da trčim. Vrlo sam srećna što je konačno lepo vreme i što svakog dana mogu da trčim.

Koliko je izgled bitan za uspeh u vašem poslu?

- Ne podrazumeva se da svako mora da bude lep ukoliko želi da se bavi pevanjem, ali svakako mora da vodi računa o izgledu. Kao javne ličnosti, mi smo uzori našim fanovima i zbog publike bi trebalo da budemo dopadljivi i da pratimo trendove.

Parfem se smatra nevidljivom tetovažom na telu, kako birate mirisne note koje koristite?

- Mirisne note biram prema godišnjem dobu, zimi koristim jače, a leti nešto slabije parfeme. Jedino što ne volim jesu sladunjavi mirisi i njih ne koristim.

Volite li da tokom leta imate preplanuo ten i na koji način postižete željeni efekat?

- Volim preplanuli ten, ali ne kada preterano pocrnim. Dok sam bila mlađa težila sam tome da imam što tamniju kožu, pa sam preterivala sa izlaganjem suncu i odlaskom u solarijum. Sada u solarijum više ne idem, a kada se sunčam, vodim računa da se ne izlažem suncu kada je ono najjače i da zaštitim kožu odgovarajućim preparatima. Takođe, jako vodim računa o svom licu, pa kreme sa zaštitnim faktorom obavezno koristim u toplim danima.

Ivana Nikolić Antonio Ahel/Ata