Bobi Braun uz pomoć holivudskog medijuma stupio u kontakt sa Vitni Hjuston (video)

Bobi Braun uz pomoć holivudskog medijuma stupio u kontakt sa Vitni Hjuston (video)

Autor: | 18/05/2017

0

Bobi Braun se navodno povezao sa svojom preminulom suprugom Vitni Hjuston, kao i sa ćerkom Bobi Kristinom uz pomoć jednog od najtraženijih vidovnjaka u Holivudu, Tajlera Henrija u šouu programu "Hollywood Medium".

Pevač se pojavio i studiju na sesiji sa Tajlerom (21) i za ovo iskustvo i poznanstvo sa Henrijem, kaže da je bilo sjajno uu "terapeutske svrhe".

Tajler Henri je prvo stupio u kontakt sa ocem Bobija Brauna, koji je radio kao građevinski radnik i koji je preminuo u decembru. Vidovnjak mu je rekao da neko ko je preminuo od raka, a koji je nakon decenija pušenja ostavio duvan, želi da mu kaže da je bio i te kako zapažen u zagrobnom životu.

Braun je potvrdio da je njegov otac ostavio duvan nakon 30 godina i da je bio vrlo pričljiv i komunikativan i za života.

Henri se nakon toga povezao sa Vitni, koja je preminula u februaru 2012, kada se omamljena opijatima udavila u kadi.

- Njeno srce. Vrlo jasno čujem. Kaže: Bez obzira kako sam umrla, moraju da znaju kakvo mi je bilo srce - rekao je Henri.

- O čoveče. Drogirala se, ali način na koji je umrla nikako ne mogu da prihvatim - rekao je Braun.

Henri je tada rekao da prenosi Vitninu priču o njenoj smrti i načinu kako je umrla, a koju mu ona govori sa one strane života, naglasivši da ona srce smatra osnovnim katalizatorom svega, i da ono nije izdržalo.

Medijum mu je nakon toga rekao i da je ona bila uz Kristinu kada je trebala da napusti ovaj svet.

- Kaže mi: Bila sam tamo i držala je za ruku tokom prelaska. Kristina mi govori da je zaista obožavala da se oblači kao Tina Tarner kada bi bila sama u kući i da pleše kao ona, govori mi da te voli...

- Ta stvar sa Tinom je neverovatna! Moja ćerka je imala običaj da se obuče kao Tina i da po kući pleše kao ona. Niko nije znao za to sem nas dvoje... - rekao je Braun i zaplakao.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty