Aleksandra Radović otvorila kapije svog "Carstva" u Centru "Sava"

Aleksandra Radović otvorila kapije svog "Carstva" u Centru "Sava"

Autor: | 18/05/2017

0

U prepunom Centru "Sava", pop pevačica Aleksandra Radović sinoć je održala svoj solistički koncert, otvorivši vrata svog muzičkog "Carstva", uz pesme sa najnovijeg albuma tog naziva.

Kako i dolikuje vladarki muzičkog carstva, Aleksandra se pojavila u svetlucavom crnom kombinezonu i sa plaštom, koji su bili obogaćeni raskošnim zlatnim detaljima. Na sceni sa njom bio je orkestar koji ju je pratio do savršenstva, kao i prateći vokali.

#aleksandraradovic ???????? @alexandradovic

A post shared by Darko Vukajlovic (@_darko_vukajlovic_) on May 18, 2017 at 1:36am PDT

Aleksandra je priredila nezaboravno veče, ali nije se zadržala samo na sceni već je sišla sa bine i zajedno sa publikom pevala.

Na koncert su došle i Marija Kilibarda i Irina Vukotić, raspoložene i nasmejane, spremne da uživaju uz muziku svoje prijateljice. Bile su najglasnije i najraspoloženije što su svi čuli i videli!

Među mnogobrojnim posetiocima prepuunog Centra Sava, nastala je mala pometnja kada se pojavila omiljena glumica iz serijala koji je pratio čitav region, Anđelka Prpić. Ona je došla u pratnji supruga, ali je morala da zastane više puta pre početka koncerta da bi se fotografisala sa obožavaocima.

Priliku da uživa u dobroj muzici i sjajnom vokalu, nije propustio ni Dragan Šutanovac, koji se na koncertu pojavio sa suprugom Marijom.

U prvim redovima je bio i Boško Jakovljević sa lepom Tamarom Paunović, a na Aleksandrin koncert došla je i Nevena Božović.

Ako niste mogli da prisustvujete koncertu, pogledajte našu galeriju i pokušajte da uhvatite delić atmosfere.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. Stefan Tomašević/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti