Prve dame vole istu boju: Brižit Tronje kao i Melanija Tramp u plavom kompletu, ali sa mini suknjom

Prve dame vole istu boju: Brižit Tronje kao i Melanija Tramp u plavom kompletu, ali sa mini suknjom

Autor: | 15/05/2017

0

Čim je Emanuel Makron izabran za novog predsednika Francuske, dobar deo fokusa javnosti premestio se na njegovu suprugu Brižit Tronje. I ne samo zbog činjenice da je 25 godina starija od supruga, iako je i to izazvalo sablazan, već i zbog toga što 64-godišnja bivša profesorika očigledno voli da krši pravila.

Tako je već na dan izbora naljutila konzervativne Francuze jer je na tako važan dan osvanula obučena u farmerke, a čini se da joj do njihovog mišljenja i dalje nije preterano stalo.

Naime, Brižit se odlučila za suknju dužine nekoliko santimetara iznad kolena, a već se mogu naći medijski napisi koji sugerišu da je trebala da se odluči za nešto manje "rizičnu" dužinu.

Kad je reč o svetlo plavom kompletu koji je izabrala, on nosi potpis njene omiljene dizajnerske kuće, Louis Vuitton.

Mnogi su je zbog boje odeće uporedili s Melanijom Tramp i odećom koju je ona nosila na Donaldovoj inauguraciji, a zanimljivo je da je Melanijina suknja bila mnogo duža.

Štaviše, skoro sve Melanijine suknje i haljine koje je nosila otkako je njen suprug preuzeo dužnost američkog predsednika duže su od ove koju je nosila Brižit, sem kada je Melanija u crvenom...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Pročitajte još