Očajnički potezi nekad najplaćenijeg glumca: Kako se Čarli Šin dovija da zaradi za život

Očajnički potezi nekad najplaćenijeg glumca: Kako se Čarli Šin dovija da zaradi za život

Autor: | 10/05/2017

0


Nakon što je izbačen iz serije "Dva i po muškarca" u kojoj je nedeljno zarađivao čak 1.8 miliona dolara  glumac je ostao bez dobrog dela bogatstva ali to ga nije sprečilo da nastavi sa raskalašnim načinom života.

A post shared by Charlie Sheen (@charliesheen) on Aug 24, 2016 at 4:18pm PDT


Kako mu je popularnost naglo opala zbog problema sa drogom i alkoholom i nepristojnih izjava, više mu agenti  nisu nudili dobre uloge, pa je Čarli Šin, očekivano, bankrotirao.

A post shared by Charlie Sheen (@charliesheen) on Nov 26, 2016 at 3:43pm PST

Zbog svega toga slavni glumac je  morao da posegne za očajničkim merama kako bi preživeo. Kako prenosi Radar Online Čarli prodaje svoje autograme za 60 dolara a pojavljivanje na nekom događaju naplaćuje 25  hiljada dolara.

A post shared by Charlie Sheen (@charliesheen) on Jan 5, 2017 at 4:55pm PST


Nekada najplaćeniji glumac Holivuda je prošle godine priznao da ima HIV , a nedavno je otkrio kako su ga lekovi koje je koristio doveli do demencije.

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/carli-sin-se-oseca-bolje-predasnji-kokteli-lekova-protiv-hiv-pretvarali-su-u-biljku-video

Sa glumicom Deniz Ričards (46) Šin ima ćerke Sem (13) i Lolu (12), a sa glumicom Bruke Miler blizance Boba i Maksa (8). Iz mladalačke veze ima ćerku Kasandru (32).

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: čarli šin

Najnovije vesti