Delta Gudrem očajna, Sil je ponovo sa Hajdi Klum? (video)

Delta Gudrem očajna, Sil je ponovo sa Hajdi Klum? (video)

Autor: | 08/05/2017

0

Australijska pevačica Delta Gudrem je, kako pišu tabloidi, očajna jer je čovek u koga je navodno zaljubljena, svoje srce ponovo poklonio bivišoj ljubavi, s kojom ona ne može da se takmiči.

Kako piše New Idea, varnice su ponovo planule između Sila i Hajdi Klum, što su i potvrdili zajedničkim pojavljivanjem na crvenom tepihu.

Pevač i lepa Hajdi su se sa rukom u ruci pojavili u šouu "America's Got Talent", gde je Sil bio gostujući sudija.

Hajdi Klum je postavila video na svoj Instagram uz reči: 'Zajedno u korak! Dovodim mog omiljenog pevača u moj omiljeni šou kao gostujućeg sudiju!

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on May 1, 2017 at 4:48pm PDT

Ovo je izgleda samo prelilo Deltinu čašu, jer je izvor za pomenuti list naglasio: 'Hajdi i Sil se tajno viđaju već izvesno vreme!"

Da sve bude gore, izvor je za magazin objasnio da Delta nikako ne može da se "takmiči" sa Hajdi, jer je ova supermodel, a i majka je Silovih četvoro dece: Lenija (12), Henrija (11), Johana (10) i Lu (7)!

 

Fanovi su naravno oduševljeni i gore od radoznalosti da saznaju da li je njihov omiljeni par ponovo zajedno: Jeste li ponovo zajedno? Recite da jeste molim vas! - samo je jedan od komentara.

Izvor je napomenuo da su osećanja između Sila i Hajdi sve jača.

U međuvremenu Sil i Delta nastavljaju svoj šou, blisko sarađuju, ali izgleda da Sil prema Delti neguje samo prijateljstvo i duboko je poštuje.

Sil je otkrio svoju "ljubav" prema Delti za Woman's Day:

- Volim Deltu kao osobu, i više od toga. Gajim veliko poštovanje prema njoj i znam koliko truda i rada ulaže u sve.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty