Nataša Bekvalac i Luka Lazukić: Zajedničko putovanje u Amsterdam (video)

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić: Zajedničko putovanje u Amsterdam (video)

Autor: | 04/05/2017

0

Nataša Bekvalac i njen novi dečko Ljuba Lazukić proveli zajedno par dana van Beograda, a vredni paparaci su ih sačekali na aerodromu.

Fotografi i snimatelji su ih sačekali na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" nakon povratka iz Amsterdama, gde su proveli nekoliko romantičnih dana daleko od znatiželjnih pogleda.

Kolege iz našeg magazina Scandal, našle su se na pravom mestu u pravo vreme.

Inače kako pišu pojedini mediji, par je već dva meseca u vezi, a spekuliše se da je pevačica spremna i za treći brak.

Nova ljubav je lek za sve: Nataša Bekvalac ide dalje, a ovaj markantni momak joj je poklonio srce

Nataša je inače nedavno okončala brak sa Ljubom Jovanovićem, čiji kraj je odlagala čitavih godinu dana zbog svoje ćerke Hane.

Mada su izgledali kao skladan par, nesporazumi su se ređali jedan za drugim, a famozne razlike u karakterima s vremenom su postale nepremostive. Na korak od razvoda pop zvezda bila je još pre godinu dana, ali je strepela kako će njena kćerka, koja je s vremenom s „drugom Ljubom“ izgradila blizak odnos, prihvatiti njegov odlazak.

Na sreću, ispostavilo se da nije imala razloga za brigu. Zanimljivo je da Jovanović, koji je Hanu, kako je negde objavljeno, svakodnevno vozio u školu i redovno odlazio na roditeljske sastanke, posle odlaska sa svim članovima porodice Bekvalac prekinuo kontakt.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. Janko Petković/Hello/arhiva

Pročitajte još