Melanija Tramp lajkovala status koji upućuje da nije srećna u braku?

Melanija Tramp lajkovala status koji upućuje da nije srećna u braku?

Autor: | 03/05/2017

0

Verifikovani Tviter nalog Melanije Tramp ima samo par tvitova koje je lajkovala, a među njima je bio i jedan koji sugeriše da ona baš i ne "ljubi" svog supruga, predsednika Amerike Donalda Trampa.

Prva dama je lajkovala post pisca Endija Ostroja u kome je on postavio GIF koji je postao viralan, a na kojem Melanija dramatično menja raspoloženje na inauguraciji. U jednom momentu je nasmejana da bi samo sekund kasnije poprimila potpuno drugi izraz nakon što joj se Tramp obratio.

U ovom anti-Trampovskom tvitu, Ostroj se našalio: “Izgleda da je jedini zid koji je Donald Tramp napravio, onaj između njega i njegove supruge Melanije", menšujući prvu damu u postu. Ona je tvit brzo obrisala sa svog zida, ali brzi Tviteraši su bili brži od nje.

Foto Melania Trump/Twitter

Ostroj je posumnjao da je u pitanju lažni nalog, ali je dobio potvrdu da se radi o verifikovanom nalogu Melanije Tramp.

Predstavnik za štampu predsedničkog para iz Bele kuće, nisu želeli da komentarišu ovaj događaj iako jim je posalt zahtev.

Inače nalog @MELANIATRUMP, koji je registrovan od januara 2010, odvojen je od zvaničnog naloga @FLOTUS koji prva dama i njeno osoblje koriste od kada je Donald postao predsednik.

Inače postoji sumnja da je nalog hakovan, jer je jedini tvit koji je Melanija lajkovala još iz 2012, kada je pozdravila sve na Tviteru.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: Melanija Tramp