Talentovan na mamu: Stefan Živojinović će vas oduševiti svojim glasom! (video)

Talentovan na mamu: Stefan Živojinović će vas oduševiti svojim glasom! (video)

Autor: | 01/05/2017

0

Sin Lepe Brene i Bobe živojinovića, Stefan, pokupio je ona sitna zrnca u genetskom kodu od svojih roditelja, ali najviše onih odovornih za muziku i sluh, te je spreman da zaplovi estradnim vodama.

Nismo sigurni da će mu opredeljenje biti folk muzika, ako je suditi po ovome što smo čuli, pošto peva numeru iz "Kralja lavova" koju izvodi Elton Džon - "Can you feel the love tonight", mada se nikada ne zna.

Ponosna mama je podelila ovaj Stefanov video na Tviteru uz reči: "Moje zlato"

 

 

Ipak, mama neće da se meša u buduću karijeru svog sina. Ona smatra da je potrebno da sam krči put do svojih slušalaca i budućih fanova.

- Ne, Stefan će morati da ide samostalno. Sam će morati da se probija ovim estradnim stazama. Imaće podršku i od mene i od Bobe, ja ću mu svakako biti tu da mu pomognem sve što treba. Ali put do srca njegove publike će morati sam da pronađe. Da li će mu biti teže ili lakše tako, videćemo. Bitno je da je odabrao posao u kojem se zasada pronalazi.

Stefan je odmalena bio u muzici, a o tome svedoči i ova fotografija iz vremena kada je bio tek dete očarano zvukom, pesmom... Ali i gitarom, kao pravi roker.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. instagram

Pročitajte još