Ekskluzivno u novom Hello!: Razvodi se Isidora Bjelica posle 23 godine braka

Ekskluzivno u novom Hello!: Razvodi se Isidora Bjelica posle 23 godine braka

Autor: | 01/05/2017

0

Samo tri meseca otkako je sa suprugom Nebojšom Pajkićem krajnje romantično, preko „Skajpa“, proslavila dvadeset treću godišnjicu braka, Isidora Bjelica donela je odluku da se - razvede.

Prema ekskluzivnom saznanju magazina „Hello!“, poznata spisateljica u potrazi je za sposobnim advokatom, koji će, uzme li se u obzir da je izuzetno lošeg zdravlja, u što kraćem roku okončati njen brak.

- Ja sam danas umrla. Moje srce više ne može da izdrži ovoliko bola i razočaranja. Svako moje dalje prisustvo među živima je privid - napisala je prošlog vikenda na „Tviteru“ i propisno zabrinula svoje pratioce. I tu nije kraj. „Tvitovi“ koji su usledili narednih dana daleko su intrigantniji, međutim, nije poznato imaju li oni veze sa odlukom da se razvede.

„Gej je sasvim okej, ali ne i kad je u pitanju tvoj muž“, citirala je Džeki Kolins, a potom i američku političarku Mišel Bakman: „Mislim da je moj muž gej, ali nemojte to da kažete Isusu“.

Nešto kasnije, takođe na „Tviteru“, napisala je: „Finding out your husband is gay... it's no picnic“.

Upućeni u privatne prilike bračnog para Bjelica-Pajkić otkrivaju da Isidora poslednih meseci bez podrške supruga Nebojše vodi nadljudsku bitku sa opakom bolešću. On je, navodno, postao imun na njene probleme, pa tako na kontrole i terapije, od Herceg Novog do Skoplja, već dugo odlazi sama.

Ostatak intrigantne priče i Isidorinu izjavu povodom razvoda pronađite u novom broju magazina Hello! koji je u prodaji do 7.maja

Komentari (0)

Loading
hello Mirko Tabašević